فعال یا غیرفعال کردن درگاه پرداخت برای محصولات خاص در ووکامرس

سلام وقت بخیر
بنده یک وبسایت فروشگاهی دارم که بعضی از محصولات موجود داخلش نیاز به استعلام موجودی و قیمت روز داره و بعضی نیز در فروشگاه خودمون موجود و آماده ارسال هستند
بنده به خاطر محصولات نیاز به استعلام مجبور شدم درگاه پرداخت رو غیر فعال کنم چون میترسم یه وقت مشتری برای محصولاتی که موجود نیستن پول بده و مشکل ساز بشه ( منظور از بستن درگاه ، افزونه پرداخت پس از تایید مدیر هست که سفارش رو دریافت میکنه اما پول نمیگیره )
آیا راهی هست که درگاه برای بعضی محصولات باز بشه و برای بعضی دیگر بسته ؟
چون زیاد پیش میاد که ما محصول رو داریم اما مشتری چون پول نمیده سریعا از یک فروشگاه دیگه میخره یا کلا منصرف میشه

نیاز به بستن درگاه نیست . شما میتونید با استفاده از پلاگین Call for Price for WooCommerce – WordPress plugin | WordPress.org برای پروداکت هایی که نیاز به استعلام قیمت دارند، در بخش ویرایش پروداکت وردپرس به جای نمایش قیمت و دکمه افزودن به سبد خرید، متن دلخواه مثلا “برای استعلام قیمت تماس بگیرید” را وارد کنید .

1 پسندیده

خب در حالت عادی هم قیمت نزنیم میخوره تماس بگیرید اما بنده قصد دارم قیمت بخوره و مثلا در پیشخوان محصولات یک پنل باشه که تیک بزنیم آیا این محصول وارد درگاه پرداخت بشه یا سفارش رو بگیره و بزنه پرداخت پس از تایید ناظر

سلام

یه کاستوم فیلد اضافه کن به اسم call_to_order مقدار yes

به این کد رو بزار تو functions.php قالب:

add_filter('woocommerce_is_purchasable', 'custom_product_not_purchasable', 10, 2);
function custom_product_not_purchasable($purchasable, $product) {
    if (get_post_meta($product->get_id(), 'call_to_order', true) === 'yes') {
        return false;
    }
    return $purchasable;
}

add_action('woocommerce_single_product_summary', 'custom_call_to_order_notice', 31);
function custom_call_to_order_notice() {
    global $product;
    if (get_post_meta($product->get_id(), 'call_to_order', true) === 'yes') {
        echo '<div class="woocommerce-message">تماس بگیرید <a href="tel:+123456789">+123456789</a></div>';
    }
}

مقدار های داخل کد مثل متن و شماره تماس هم می تونید هم ویرایش کنید. اینطوری هر محصول رو وقتی رو yes میزارید، دکمه خرید مخفی میشه و متنی که تو فانکشن گذاشتیم نمایش داده میشه.

تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید. خودم کد رو تست نکردم ولی باید درست کار کنه.

1 پسندیده