سلام
تو نسخه دسکتاپ مشکل ندارم اما تو موبایل کنار هم نیستند.
میخوام تو نسخه موبایل هم در کنار هم قرار بگیرند
راه حل چیست؟ (در فوتر سایت)
با سلام
من سایت شما رو دیدم
از قالب فلت سام استفاده میکنید و المنتور ندارید
در المنتور باید بر روی ستون مورد نظر کلیک کرده و عرض را برای مثال بر روی 50 (نصف) گذاشت تا عکس دیگر کنار ان بیاید
در صفحه ساز فلت سام هم شاید همچین قابلیتی وجود داشته که بشه عرض ستون رو کم یا زیاد کرد ولی من دقیق نمیدونم
همچنین میتونید نماد رو داخل یه اسکرول کشویی تصویر (اسم دقیقش یادم نیست ) بزارید مثله خیلی از سایت ها که چون چند تا نماد دارن و فضا کمه اینجوری می کنن
با تشکر
بله درسته… چون خود فلت سام دارای صفحه ساز داخلی هست و سرعت هم برام خیلی مهمه از المنتور استفاده نمیکنم.
باید کد css داشته باشه که امیدوارم بتونم پیداش کنم.
البته میشه سه تا نماد رو عکس کرد و لینک داد به یک صفحه و… ولی ممکنه ایراد دستورالعمل بگیرند و…
ظاهرا قالبتون مشکل داره، درستش کنید ببینم میتونم راهنمایی کنم
سلام…
نمی دونم چرا صفحه اول سایت این روزا بهم می ریزه و با پاک کردن کش درست میشه… اینم شده یه دردسر دیگه!
کد پایین رو در بخش سفارشی سازی ووکامرس، بخش css سفارشی، یا در فایل style.css قالبتون کپی کنید:
div#text-14 {
width: 33.333%;
}
div#custom_html-4 {
}
div#custom_html-5 {
}
برای بهم ریختگی هم بخش بهینه سازی css در افزونه کش رو غیر فعال کنید (احتمالا با غیرفعال کردن critical css مشکل حل بشه)
یا در نهایت افزونه کشینگ سایت رو عوض کنید هر چند که با تنظیم درست حل میشه.
ممنونم فردا تست میکنم و نتیجه رو گزارش میدم.
امروز برای افزونه لایت اسپید آپدیت نسخه 3.6 اومد و تا الان مشکل به هم ریختگی در وردپرس 5.6 رو نداشتم.
ولی اگه دوباره این مشکل رخ بده این تنظیمات رو اعمال خواهم کرد.
بی نهایت ممنونم از توجه شما
پ.ن: نباید سریع به روز رسانی کنم از وقتی وردپرس رو به 5.6 ارتقا دادم این مشکل واسم بحرانی شد.
عالی بود! این کد همه چی رو مرتب کرد.
بسیار ممنونم ازت
فقط مشکل به هم ریختگی تو چند صفحه هنوز وجود داره ولی خیلی کمتر شده. داخل افزونه لایت اسپید هم نتونستم تنظیمات که فرمودید رو پیدا کنم.
تنظیمات css در بهینه سازی برگه رو کاملا غیرفعال کنید اگر مشکل حل شد فقط گزینه های minify و combine css یا همون ترکیب css رو روشن کنید اگر بازم مشکل داشتید فقط minify رو روشن کنید.
یادتون باشه با هر تغییر کش رو پاک کنید.