سلام
من یه مشکلی دارم
وقتی تنظیمات روش دانلود محصولات دانلودی روی "اجبار به دانلود " هست یکی اینکه حجم فایل نمایش داده نمیشه ! که البته خب اینو میشه رد شد
مساله اصلی من اینه برخی پکیج ها نیاز به اضافه کردن لینک کانال خصوصی تلگرام و برخی لینک های صفحات دیگه هست که وقتی همچین لینکی رو قرار میدم با زدن روی دکمه بعد از خرید یک فایل بدون پسوند که اسمش پسوند لینک هست دانلود میکنه و صفحه رو باز نمیکنه
این مساله رو چطور حل کنم ؟ راه حلی هست ؟ از کوتاه کردن لینک هم استفاده کردم بازم حل نشد
آیا قرار دادن روی حالت ریدایرکت چه مشکلی پیش میاد ؟
حالا من اومدم لینکهارو توی pdf گذاشتم اضافه کردم به محصول
حالا مساله اینه که بعد اضافه کردن به لیست دانلود کسانی که قبلا خریدن اضافه نشد !! خب اینطوری چطور میشه یک آپدیت اضافه کرد به یک محصول که افرادی که قبلا خریدن هم بتونن دانلود کنن ؟ تنظیمی داره ؟
سلام خدمت شما
برای لینک دهی به فایل ها و لینک های خارجی میتوانید روش دانلود محصولات دانلودی را برروی " فقط تغییر مسیر " قرار دهید
که این کار امنیت محصولات و فایل های شما را پایین می آورد و لینک دانلود محصولات را دودستی تقدیم خریداران میکنید که در این حالت لینک دانلود کدنگاری نمیشود
اما برای محصولاتی که فایل های دانلودی آنرا بروزرسانی کرده اید در ورژن جدید ووکامرس این فایل های بروز شده برای خریداران قبلی نمایش داده نمیشود
از افزونه grant download permissions for past woocommerce orders برای اصلاح دسترسی فایل های جدید محصولات استفاده کنید
البته توجه داشته باشید که ابتدا افزونه را نصب کنید
سپس فایل جدید را برای محصول تعریف کنید تا خریداران قبلی به آن ها دسترسی داشته باشند