سلام وقت همگی بخیر
من به تازگی seo رو شروع کردم و الان یه سایت دارم و نمیدونم لینک سازی رو چطور انجام بدم.
برای شروع لینک سازی داخلی باید چیکار کنم و در طی لینک سازی چه مورادی رو رعایت کنم؟
چطور می تونم بفهمم لینک سازی داخلی رو درست انجام دادم؟ راهی هست؟
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
سلام مرتضی عزیز به خانواده بزرگ ما خوش اومدید
ببینید برای لینک سازی داخلی نیاز به دانش خیلی سنگین مثل لینک سازی خارجی نیست و شما میتونید استارت اینکار رو بزنید اما توجه خیلی بالایی کنید در اینکه زیاده روی نکنید و روی قواعد خاصی پیش برید شاید به ظاهر و اسم ساده تر از لینک سازی خارجی باشه ولی در نظر بگیرید ک میتونه چندین برابر با اهمیت تر باشه ، چون لینک سازی خارجی هر روز یه نوع جدیدی با یک قانون جدید روش پیاده سازی میشه اما لینک سازی داخلی هست ک یک عمر برای وب سایت شما با یک روند خاص پیش خواهد رفت ، سعی کنید توی هر مطلب بسته به طول مطلب پیوند داخلی بدید اگر مطلب شما 10 پاراگراف هست از 4 الی 6 پیوند داخلی استفاده و اگر 2 الی 3 پاراگراف هست از یک یا دو پیوند داخلی استفاده کنید ،
با پیوندهای داخلی سعی کنید یوزر رو داخل سایتتون به چرخش بندازید ، از طرف دیگه اعتبار رو بین صفحات تقسیم کنید و صفحاتی ک اعتبار بالایی ندارند رو بهشون اعتبار بدید،
پیوند داخلی به شما کمک میکنه تا از شر زامبی پیج ها خلاص بشید!!! زامبی پیج ها همونطور ک میدونید میتونن بسیار بسیار مضر باشن برای سایت شما ، با پیوند به تمام بخش های سایت یک سایت فعال و خیلی خوبی میتونید داشته باشید !!!
اگر تا امروز توی سایتتون پیوند داخلی نزدید و مطلب سایت بالا رفته میتونید از افزونه های مخصوص اینکار ک کلمات کلیدی مشخص میکنید و لینک میدید هم استفاده کنید ولی زیاد توصیه نمیشه و دستی بزنید بهتره ، چرا ؟ چون ممکنه با یک آپدیت اون افزونه از کار بیفته و کل لینک سازی داخلی شما دود میشه میره هوا پس نتیجه میگیریم دستی باشه بسیار بسیار بسیار با دوام تر و دقیق تر خواهد بود.
اما با تمام این اوصاف محمد عزیز استاد لینک سازی هستن ازشون دعوت میکنم تا ایشون هم تجربیاتشون رو بگن
@mohammad
برای شروع بعضی از کلمات کلیدی رو به دسته بندی ها و تگ های مرتبط لینک کردم کار درستیه؟
سلام خدمت آقا مرتضی
شما لطف دارید ، درس پس میدیم.
توضیحات جامع و خوبی رو ندا خانم گفتن ، من هم با اجازتون چند مورد رو اضافه کنم.
1- حتما حتما رنگ لینک های داخل مطلب متفاوت از رنگ اصلی محتوا باشه ( مستر گوگل از پنهان کاری به شدت بدش میاد )
2- تو لینک سازی داخلی از تارگت blank_ استفاده کنید ، با این تارگت بازدید کننده شما از صفحه ای که درون اون قرار داره خارج نمیشه.
3- سعی کنید تا اونجا که امکان داره لینکی که داخل مطلب قرار هست قرار بدید مرتبط با موضوع و محتوای همون صفحه باشه ، اگه در مورد خودرو مطلب نوشتید به صفحه ای که در مورد یک ملک مسکونی هست لینک ندید.
4- تو اوایل محتوا لینک سازی نکنید ، حداقل در پاراگراف اول لینک اصلا استفاده نکنید.
5- انکر تکست رو کلمه کلیدی هدف قرار بدید. با کلمه کلیدی که صفحه مقصد قرار هست رتبه بگیره لینک سازی داشته باشید.
6- بازدید کننده رو گمراه نکنید ، فرض کنید شما قراره به این صفحه با این عنوان لینک بدید ( تفاوت هاست لینوکس و هاست ویندوز ) . اگه شما با کلمه هاست لینوکس لینک به این صفحه بدید شک نکنید به محض اینکه کاربر رو لینک کلیک کنه و وارد صفحه بشه ، اون صفحه رو خواهد بست و اینجا یک امتیاز منفی خوب از مستر گوگل میگیرید.
اگه این صفحات سایت شما ، صفحاتی هستند که قراره رتبه در گوگل بگیرن هیچ مشکلی ندارن ، اتفاقا میتونن کمک کننده هم باشن این صفحات در نگهداری کاربر در سایت و آپدیت بودن همیشگی این صفحات با توجه به ارسال مطالب جدید در سایت. فرض کنید شما یک مطلب در مورد آموزش لینک سازی داخلی نوشتید ، من باشم داخل مطلبم بطور مثال همچین چیزی رو اضافه میکنم :
(در سری مطالب آموزش سئو از سایت سون هاست… )
و میام اون کلمه آموزش سئو رو لینک میکنم به دسته بندی آموزش سئو.
سوالی بود در خدمتم ، سلامت باشید
خیلی ممنون از راهنماییتون برخی از ابهاماتم رفع شد🙏🏻
یه نفر درباره اینکه لینک سازی داخلی رو چطور انجام بدم گفت که لینک سازی داخلی لازمه که پیچیده باشه و بشه با لینک سازی داخلی تقریبا به همه جای سایت سر زد و گفت ی جورایی لازمه گوگل رو هم گیج کنی و کاری کنی که ربات های گوگل هم زیاد روی سایت بمونن
به نظر شما درسته؟
ارادت
اینکه با لینک سازی باید به همه جای سایت دسترسی داشت درسته.
اما قسمت دوم صحبتتون ، در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم ، نمیتونم رد یا تایید کنم ، ولی کاش دلیل اینکار رو میپرسیدید ازشون
اگر درست متوجه شده باشم منظور از لینک سازی داخلی صرفا کاهش bounce rate و افزایش time on site هست حالا به هر روشی. لینک سازی داخلی که باعث بهتر شدن این دوتا نشه به درد نمیخوره درسته؟
ممنون از مطالب مفیدی که در اختیارمون قرار دادین