لود نشدن کامل صفحه محصول در ووکامرس

ووکامرس
وردپرس

(Arman Malek) #1

سلام خدمت شما.
متاسفانه وقتی وارد صفحه محصول سایتم میشم محتویات رو به صورت کامل نشون نمیده .
در ضمن سایت وردپرسی هستش و فروشگاه اون هم با ووکامرس راه اندازی شده. و اینکه یکبار ووکامرس رو غیرفعال و مجدد فعال کردم پیام اومد که الگوهای قالب با آخرین نسخه ووکامرس همخونی نداره . و به صفحه وضعیت ( ووکامرس ) رفتم و فایل های مربوطه رو بروزرسانی کردم ولی متاسفانه مسئله حل نشد. چکار کنم؟ در ضمن کش هم پاک کردم ولی باز نشد؟ debug رو روشن کردم و باز ارور همون صفحات جایگزین رو میده متاسفانه . لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟


(حسین) #2

سلام
آدرس سایتتون رو بدید تا بررسی کنیم


(Arman Malek) #3


مرسی از محبتتون
توی صفحه هر محصول این مسئله هستش ولی بقیه مسائل اوکیه


(حسین) #4

خصوصی دسترسی بدید تا کد ها رو بررسی کنم


(آرتا سیدزاده) #5

برای تشخیص مشکل فقط کافیه debug mode رو فعال کنین.

فایل wp-config.php باز کنین و بخشی که نوشته debug mode واژه false رو به true تغییر بدین و فایل رو ذخیره کنین، بعد صفحه رو مجددا بررسی کنین.

تو گوگل کروم کنسول نشون میده که یه خطایی هم داره.


(Arman Malek) #6

چجوری باید خصوصی پیام داد؟ من تازه واردم توی این انجمن


(Arman Malek) #7

این کار هم کردم ارور ها هم فهمیدم ولی نمیتونم رفعش کنم متاسفانه .


(آرتا سیدزاده) #8

خطا نشون میده که قالب شما از توابع قدیمی استفاده می کنه در این نسخه از وردپرس شما شناخته شده نیست. پوسته شما می بایست اصلاح بشه. اگه راهی برای تماس با توسعه دهنده خود ندارید در بخش استخدام فریلنسر درخواست خودتون رو پست بدین. @Hosein یا @alireza1411 عزیز می تونن مشکل شما رو رفع کنن. بصورت پیام خصوصی باهاشون در تماس باشید.

همچنین می تونین کسی رو تو پونیشا برای اینکار پیدا کنین.


(Arman Malek) #9

باشه مسئله ای نیست فقط بفرمایید چجوری باید پیام خصوصی به ایشون بدم؟
و اینکه یکبار حتی فایل‌های ووکامرس رو آپدیت کردم توی قالب و از قسمت وضعیت ووکامرس مسئله رفع شده بود ولی متاسفانه روی سایت به همون صورت بود با توجه به اینکه کش هم پاک کردم


(آرتا سیدزاده) #10

روی عکس پروفایل کلیک کنید و بعد پیام خصوصی.

Screenshot%20at%20Nov%2015%2018-40-46


(پرویز) #11

سلام دوست عزیز.
مشکلتون حل شد؟ من هم همین مشکل رو دارم. چجوری فیکسش کنم؟


(Arman Malek) #12

سلام من ممنون از پیگیریتون بله حل شد . از قالب بود


(آرتا سیدزاده) #13

ممنون که اطلاع رسانی کردید.

مشکل شما چیه پرویز جان؟


(پرویز) #14

حل شد. مشکل از تنظیمات افزونه لایت اسپید بود که دستکاریش کرده بودم.
برگه هر کدوم تز محصولات ووکامرس سایتم، فقط تصویر شاخصش نشون داده میشد.

:pray::pray::pray: