لود کردن کدهای خارجی سایت بصورت defer

سلام برای defer کردن کدهای خارجی سایت باید چیکار کرد ؟ عین کدهای تبلیغاتی که توی سایت استفاده میکنیم مثل کدهای صبا ویژن که خیلی سنگین هست اگه بخواین بصورت تعویق بارگزاری بشه باید چیکار کنیم کسی بلده ؟
نمونه سایت براتون مثال بزنم این سایت https://www.film2movie.li/ که کدهای صبا ویژن رو تو سایتش داره اما توی gtmtrix گرید a رو داره و خیلی خوب لود میشه سایتش ، کسی میدونه این کدهاش رو چجوری لود میکنه ؟ من یه engin.js تو کدهاش پیدا کردم آخر سایت اما نفهمیدم باید چیکار کنم ، اتومایز و لایت اسپید هم داره که اینا هیچ ، مهم اون کدهای صبا ویژن هست که خیلی عالی جای گذاری شده و روی سرعت سایتش هیچ تاثیری نداشته !
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه در این زمینه ؟ چند وقتیه این مورد رفته رو مخم حقیقتش !

کار خاصی انجام نداده
فقط تعریف کرده کد تبلیغات با آی پی خارجی لود نشه
همین صفحه با آی پی ایران (دارای تبلیغ)

همین صفحه با آی پی خارج (بدون تبلیغ)

این موضوع باعث میشه کدهای تبلیغات در gtmetrix اجرا نشه و صفحه سریعا بالا بیاد
بعد هم چون تبلیغات در مدیا و یکتانت و… هدفمند هست بهترین شیوه رو انجام داده :slight_smile:

1 پسندیده

حرفتون درست ، خب اولا چجوری اینکارو کرده که ما هم بکنیم ؟
در ثانی نظرتون راجبه این کد چیه :https://ptk.pw/files/engine.js داخل سورس سایتش تقریبا آخراش هست ، همه کدهاش رو اینجا گنجونده و اصلا هیچ کدی از صبا ویژن عملا تو سورس نمایش نمیده !
منم میخام دقیقا این روش رو پیاده کنم رو سایتم اما نمیدونم چجوری ، چون با افزونه و این چیزا نمیخاد باید کدنویسی بلد باشی ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون میتونه خیلی از مشکلات سایت از جمله سرعتش رو رفع بکنه !

افزونه هایی که در سایت زیر معرفی شدن برای مدیریت تبلیغات و دیگر بخش ها در وردپرس با محدودیت آی پی هست
https://www.wpexplorer.com/wordpress-geotargeting-plugins/
لینک صباویژن و … رو داخل پلاگین وارد کنید با تعاریف خاص خودتون (ساعت نمایش ، آی پی ها و…) برای هر تبلیغ یک شورت کد بهتون میده اون شورت کد رو در بخش هایی که میخواین تبلیغات نمایش داده بشه بذارین
اگر جزو کشورهای معرفی شده باشه نمایش میده در غیر این صورت نمایش نمیده نیاز به برنامه نویسی هم نیست.
بهترین افزونه رو انتخاب کنید بعد هم همینجا اعلام کنید بقیه دوستان فیض ببرن
موفق باشید

ممنونم بررسی میکنم اما این بدون افزونه این کارو کرده هااا ، لینکی که گذاشتمو دیدین ؟

افزونه ها رو بررسی کردم هیچکدوم اون کاری که باید انجام بدن رو درست انجام نمیدن در ثانی خیلی پیچیده بودن من فقط با افزونه دوم تونستم کار کنم اونم نمایش نداد کدها رو و …

اونا با افزونه کار نکردن کدنویسی کردن لطفا راهنمایی کنید. لطفا اگر افزونه هم معرفی میکنید از سایت ایرانی باشه که بشه تنظیماتش رو درست انجام داد !

سلام ، این قضیه ای ک شما میخواید رو به این نحو انجام میدن که از داخل پنل یکتانتتون مشخص میکنید که تبلیغات برای ایرانی ها محدود بشه ، مدیااد هم اگر اشتباه نکنم به همین روال هست ، اما اگر بنرهای ثابت دارید که بحثش فرق میکنه

2 پسندیده

سلام
والا بحث من لود کردن تبلیغات برای خارجی ها و غیر خارجی ها نیست ، من فقط بحثم اینه چجوری کدهاشون رو گذاشتن داخل این لینک https://ptk.pw/files/engine.js و در واقع کدهای تبلیغاتیشون از این تیکه کد لود میشه هر کی تونست اینو توضیح بده !
من کاری ندارم کاربر خارج هست یا نه من منظورم از خارجی کدهای خارجی بود کدهایی مثل سایتهای تبلیغات کلیکی که باید در سایت بزاریم و روی لود شدن سایت ما تاثیر دارن ، لطفا بحث رو راجبه این پیش ببرید ممنون !

سلام مهیار جان

به زودی مقاله ای در همین تاپیک منتشر می کنم.
فقط از اونجایی که موضوع تکمیلی هست به کمی زمان نیاز دارم. فعلا درگیر نسخه جدید سون هاست هستم.

بنده در جریان وب سایت شما هستم. شما هم کمی بیش از حد تبلیغات در وب سایتتون قرار دادید. اما با این حال راهکار وجود داره تا این مشکل رو رفع کنید. لطفا مشخص کنید چند نوع تبلیغات و از چه وب سایت هایی تبلیغات منتشر می کنید تا ایده بهتری نسبت به نوع این تبلیغات داشته باشم.

3 پسندیده

سلام ممنون از پاسختون
من از یکتانت ، مگنت و صبا ویژن تبلیغات دارم ، یکتانت روی سرعت خیلی تاثیر نداره ، مگنت هم خوبه اما صبا ویژن حداقل 4 ثانیه سرعت لود رو کاهش میده ، ممنون میشم راهکارش رو بگید چیکار باید بکنم واقعا اذیت میکنه منو
این سایتی که مثال زدم تبلیغات صبا رو گذاشته بدون مشکل افت سرعت ، دوستان میگن مربوط به عدم نمایش تبلیغات برای کاربران خارج از کشوره اینم راهکار خوبیه اگه بشه روی کدها اعمال کرد اما حقیقتش اینه افزونه پاسخگو نیست من تمامی افزونه ها رو تست کردم جواب لازم رو ندادن و یا اینکه خیلی پیچیده بودن و جدای از همه خودشون رو لود سایت تاثیر داشتن و عملا به دردم نخوردن