سلام دوستان
من میخوام یک اپلیکیشن اندروید طراحی بشه …به نظر شما کجا درخواست بدم ؟
به فریلنسر بسپارم خوبه ؟
اگر نیاز دارید که کسانی طراحی را به عهده بگیرند ،در فریلنسر میتوانید جستجو کنید تا فرد واجد شرایط برایتان پیدا شود.
به نظر شما حضوری با طراح اپلیکیشن کار کنم بهتره یا نه ؟
سلام و درود
نیاز به ارتباط حضوری نیست خیلی از پروژه ها دورکاری انجام می شود و شما پروژه را تعریف می کنید و برنامه نویس آن را انجام می دهد و بعد از هم تکمیل مابقی هزینه را پرداخت می کنید.
سلام ارادتمندم
من میخوام هم آپ طراحی بشه و هم ایشان در مورد تک تک قسمت های اپ برام توضیح بده تا ته کار رو بفهمم …به نظر شما هزینه آموزش چقدر باشه ، منطقیه ؟
سلام
اگر پروژه اپ شما کوچیک هست ، منظورم در حد یک اپ برای فروشگاه و اینجور چیزها هست فریلنسر خوبه ، اما اگر استارتاپ هست یا موارد خاصی تو اپ نیاز هست قرار بگیره هیچوقت نرید سمت فریلنسر ، با یک شرکت خدمات اپلیکیشن صحبت کنید و حضوری برید و مو رو از ماست بکشید تو جلسه حضوری تا بعدا به مشکل نخورید.
با احترام به همه فریلنسرهای عزیز ، با توجه به یکسری قوانین و شرایط حاکم ، فریلنسری فقط برای پروژه های کوچیک خوب هست ، البته هستند افرادی که خودشون قوانینی دارن و انقدر کارشون درسته که از قوانین نوشته شده بسیار قابل اطمینان تر هستن ، اما در مقابل هستند افرادی که بقیه فریلنسرها رو هم خراب کردن.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
میتونید از سایت پونیشا اقدام کنید ، طراحان زیادی هستند و میتونید با دست باز تصمیم بگیرید.
کد تخفیف زیر رو بزنید درخواست براتون رایگان بشه
azar_98
موفق باشید
سلام دوست عزیزم…بسیار ممنونم…به نظر شما من در پونیشا برای انتخاب طراح برتر ، چه مواردی رو بهش توجه کنم؟ با تشکر