سایت ما قبلا روی سرور دیگری بود که با انتقال به هاست سون هاست مشکلی که پیدا کردیم این افزونه از طرف گوگل پیغام کپچا میگیرد و در واقع چون از ای پی این سرور برای گوگل درخواست زیادی ارسال شده ، این ای پی اسپم شده
از طرفی در لاگ افزونه دیدم ای پی ipv6 هست که با ای پی اختصاصی نیز قرار نیست تغییر کنه .
ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنه چجور این مشکلو حل کنیم؟
چون اینجور مشکلی رو سون هاست برام جدیده . اینکه رو هر سرور ممکنه همزمان چند سایت این افزونه رو نصب داشته باشن و خب سریع درخواست ها اسپم میشه !
وقت بخیر
فرمایش شما از لحاظ فنی صحیح نیست.
گوگل هیچ وقت وب سایتی رو از طریق آدرس IP محدود نمی کنه. نه در سون هاست و نه در هیچ میزبانی دیگری همچنین چیزی صحت ندارد. در ضمن ما کلا IPv6 ارایه نمیدیم که تو لاگ چیزی براتون بزنه. شما اگر لاگی دارید ضمیمه کنید.
همچنین این افزونه ای که می فرمایید چیست؟
ببینید
این یک امکان هست که از طریق گوگل رنک کلمات کلیدی مد نظرمون رو بدست بیاریم . من تا الان بالای 8 هاست مختلف کار کردم و الان فقط تو این هاست این مشکل برام به وجود اومده .
اما تجربه من در این موضوع میگه اگر از یک سرور تعداد زیادی درخواست به گوگل داده بشه گوگل اسپم میشناسه و کپچا نشون میده . ودر حالت عادی باید بین هر درخواست چند دقیقه فاصله باشه حتی اگه خود ماهم به فاصله کم درخواست بزنیم اسپم میشه .
که اگه بخوایم بین درخواست ها فاصله نباشه باید api گوگل بگیریم که تا 100 درخواست رایگانه و بعدش پولیه .
در مورد لاگ افزونه خطا میده که گوگل به درخواست با ای پی … کپچا نشون داد و در نتیجه یعنی ملاک تشخیص درخواست زیاد از ای پی هست .
که البته به پشتیبانی نیز اعلام کردم . نوع ای پی که میگه ipv6 هست .
اینکه حالا گوگل چجوری سایت هایی که روی یک سرور هستنو مجزا کنه که این اتفاق نیفته؟ملاک فقط آی پی هست؟
سلام ، ببینید من خیلی وقته با این افزونه روی تمام سایت هام کار میکنم و این مشکل به این حالت ک شما میگید نمیتونه باشه! چون بحث درخواست های سرور این افزونه اونقدری نیست ، کار این افزونه اینطوری هست ک کلماتی که باهاش به سایت شما ورودی داشته رو لیست میکنه و هر چند وقت اونارو رتبه رو چک میکنه ، اما اینکه درخواست های ارسالی از سمت خود شما چقدر بوده فکر میکنم اهیمت بیشتری داره تا از سرور ، چون اگر مطلع باشید کپچا گوگل حتی از یک آی پی توی دوتا دستگاه مختلف حکایتش جداس پس یعنی تقریبا به این حالت هست که توی هاستینگ هم برای هر سایت و درخواست ها باید جدا بشه ،
بنظر من این هست تا اینکه بخواد از سرور کپچا بخواد وگرنه هیچ سایتی الان رو این سرور از گوگل پینگ نباید داشته باشه چون اسپم خورده ، گوگل انقدری هم ک فکر میکنید ابتدایی طر احی نشده
البته نظر دوستان دیگه رو هم دوست دارم بدونم توی این تاپیک
@mohammad
@Hosein
@3adegh
@hossein
@mohammadh
@Rahim
خب دقیقا منم خیلی وقته با این افزونه کار میکنم و اولین باره همچین مشکلی برخورد میکنم.
از سمت ما درخواست ارسالی رو حتی صفر هم بگیرید بازهم این ارور رو میده .
اکستنشن های php رو هم چک کردم چیزی دخیل در این موضوع ندیدم .
سلام
همان طور که جناب سید زاده عزیز فرمودن گوگل با آی پی کاری نداره و این دامنه سایت هست که مورد ارزیابی گوگل و موتورهای جستجو قرار میگیره و اگر قرار باشه سایتی مسدود بشه یا جزو بلک لیست گوگل قرار بگیره(بخاطر اسپم و مسائل دیگه) این آدرس سایت هست که دچار محدودیت میشه نه آی پی سرور و هاست میزبان سایت.
خانم ندا عزیز هم درست میگن چون از یک حساب گوگل در پلتفرم ها و افزونه های مختلف میشه استفاده کرد و اگر قرار بود محدودیتی از سمت گوگل ایجاد بشه نمی تونستیم از یک حساب در پلتفرم های مختلف و برای چند سایت مجزا استفاده کنیم و باید برای هر سایت و پلتفرم یک حساب جدا می ساختیم
کار این افزونه نمایش یک سری آمار از گوگل آنالیتیک و کنسول وبمستر گوگل هست که البته بصورت دستی و بدون افزونه هم قابل مشاهده هستن ولی در این خصوص احتمالا مشکل از افزونه یا دیتابیس شما باشه
پیشنهاد میکنم اگر افزونه را خریدین با فروشنده مشکل را مطرح کنید تا راهنماییتون کنن یا نسخه دیگری از افزونه را تست کنید
سپاس
البته کار این افزونه نمایش امار گوگول انالیتیک و کنسول گوگل نیست و متفاوته .وگرنه اونکه دسترسی داریم و نیازی به این افزونه نبود .
ولی در مورد صحبت شما در مورد ای پی ، بله درسته منتها همین چیزی که روی این هاست هست رو با همین دیتابیس به هاست دیگه کپی و منتقل میکنم و با همین دامنه . مشکل رفع میشه .
پس از دامنه یا افزونه یا دیتابیس نمیتونه باشه .
من فکر میکنم مشکل از تنظیمات dns record سایت باشه ؟ امکانش هست؟
خواهش میکنم
من با این افزونه کار نکردم چون اصولا افزونه های این چنینی را نه استفاده میکنم و نه پیشنهاد کلا من با افزونه اضافی مخالفم
ولی از صحبت شما و دوستان متوجه شدم که این افزونه کلمات و لینک هایی که بیشترین ورودی از طریق اون ها انجام میشه را به ترتیب لیست میکنه که اگر این طور هست خود گوگل آنالتیک هم این امکان را داره
تمایل داشتین افزونه را خصوصی بفرستین تا روی یکی از سایت هام که روی سون هاست هست تست کنم و نتیجه را بهتون اطلاع بدم
سلام
با اینکه فکر نمیکنم مشکل dns باشه اما میتونید از سایت زیر از تنظیمات dns باخبر باشد و اگه مشکلی داشت برطرف کنید