مشکل در عملکرد افزونه woocommerce-advanced-bulk-edit 4.4

با سلام و احترام .
من از یک افزونه در سایت استفاده میکنم به نام ویرایش گروهی محصولات ووکامرس woocommerce-advanced-bulk-edit
با کمک این افزونه میتونم اطلاعات محصولات را بدون مراجعه به صفحه هر محصول در یک لیست مانند اکسل ویرایش نمایم.
الان حدود 9500 محصول در سایت داریم و وجود این افزونه برای مدیریت ما بسیار حیاتی است.
متاسفانه این افزونه یکدفعه بدون هیچ دلیل مشخصی دچار مشکل شد و اطلاعات قیمت محصول رو ثبت نمیکنه. خب برای درک مشکل یکسری موارد رو مطرح میکنم و نمیدونم آیا تاثیری در روند این خطا دارد یا خیر.
من با این افزونه به خوبی کار میکردم و مشکل از جایی شروع شد که هاست خودم را ارتقاء دادم . از نظر خودم نمیتونه ربطی داشته باشه ولی خب شروع داستان از اینجا بود. ورژن افزونه فعلی من 4.4 هست هیچ افزونه دیگری در این مدت بر روی وردپرس نصب نکردم و بروزرسانی نیز نکردم.
برای فهمیدن ایراد افزونه ورژن آن را به نسخه 4.3 تنزل دادم که افزونه به خوبی کارکرد ولی چون کمی باگ داره حتما نیاز به نسخه 4.4 این افزونه هست. از چند سایت مختلف نسخه 4.4 رو هم به صورت انگلیسی که دست نخورده بود و هم ادیت فارسی دریافت و فعال کردم ولی باز مشکل در این ورژن پابرجا بود.
حالت دیباگ را در افزونه فعال کردم و اطلاعات ذیل رو نمایش داد.

19 after map attrs 3853 (0.01397 sec.)
loop number 1 (1588452238.0082 sec.)
before attr refresh (0.02059 sec.)
after attr refresh (0.00771 sec.)
{"success":"yes","products":[],"hasmore":0,"totalcount":1,"totalbatches":"50","memoryusage":"Memory usage: 76.12"}
Memory usage: 86.08

ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست و بنده رو راهنمایی کنه .

1 پسندیده