سلام دوستان فرآیند های خودکار ودرپرسم دچار مشکل شده. و افزونه ی wp control ارور زیر رو نشون میده
There was a problem spawning a call to the WP-Cron system on your site. This means WP-Cron events on your site may not work
کسی میتونه کمک کنه؟
سلام
تو فایل wp-config.php بررسی کنید که آیا Wp-Cron غیر شده یا خیر.
با دستور زیر WP Cron در این فایل غیر فعال میشه:
define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
اگر به حالت true باشه یعنی غیر فعال هست.
اگر بله، این تاپیک رو بروزرسانی کنید تا راهنماییتون کنم.
خیلی ممنون از راهنماییتون بررسی کردم ولی این تابع اصلا توفایل wp-config وجود نداره.
دستور زیر رو در فایل wp-config.php قرار بدین و نتیجه رو اعلام کنید.
define('ALTERNATE_WP_CRON', true);
خیلی ممنونم ازتون.
دستوری که گفته بودین رو در همان فایل قرار دادم. و در افزونه ی Wordpress Automatic Plugin پیام زیر نمایش داده شد:
The ALTERNATE_WP_CRON constant is set to true.
قبل از قرار دادن کدی که گفته بودین پیام زیر نشون داده بود
There was a problem spawning a call to the WP-Cron system on your site. This means WP-Cron events on your site may not work
و یه قسمت دیگه هم که مشکل پیدا کرده بک آپ گیری با افزونه ی updraftplus هست که در زمان بک آپ گیری پیام زیر نمایش داده میشه و بک آپ گیری انجام نمیشه
اخطار: تعدادی (70) وظیفه ی زمانمند که زمان انها سر رسیده دارد . مگر اینکه سایت شما تحت توسعه میباشد یعنی فعالیت های زمان مند در وردپرس غیرفعال میباشد
این پیام بعد از قرار دادن کدی که گفته بودین هم باقی موند.
و مشکل دیگه اینکه در زمان نوشتن یک پست و یا محصول با وارد کردن عنوان URL به صورت خودکار ساخته نمیشه و باید نوشته رو منتشر کنم تا بعد از انتشار لینک ساخته بشه این مشکلم مرتبط با همینه فکر کنم…