سلام، بعد از نصب و انجام تنظیمات لایت اسپید همه چی خوب بود اما از همون اول سایت رو که بالا میاری، صفحه لود که بالا میاد، همونطور باقی میمونه تا زمانیکه یه انگشت بکشی رو صفحه گوشی. انگشت که کشیدی صفحه اصلی یا صفحه مورد نظر بالا میاد.
اگه چنانچه یه سر به سایت بزنید متوجه منظورم میشید: zinohs.ir ممنون میشم برای رفع این مشکل کمکم کنید
ظاهرا مشکل شما رفع شده .
خوشحال میشیم تجربه رفع این مشکل رو با انجمن در میان بگذارید
کلا اگر وردپرس داری و ووکامرس هم باهاش داری توصیه و تجربه شخصی من میگه که اصلا از پلاگین کش لایت اسپید استفاده نکن چون واقعا یک مدتی است کارایی قبل را ندارد و همش داره ایجاد مشکلات پیچیده میکنه ، من برای وب سایتم که در یک سرویس دهنده خارجی میزبانی میشه تمام لایسنس ها و پلاگین ها مربوط را رایگان و سرخود ارائه داده راجب لایت اسپید که وقتی تحقیق کردم فهمیدم همه جا از لایت اسپید هنوز تعریف میکنند ولی وقتی کمی مدت استفاده از آن گذشت و مطالب کم کم زیاد شد و افزونه ها به ناچار زیاد شد (ضروری ها فقط مربوط به سئو و …) مشکلات عجیب غریب پیش اومد مثل دایرکت شدن ناخواسته و نمایش صفحه کپچا تو ایندکس ، اضافه نشدن محصول تو کارت هنگام خرید کاربر ، لاگین نشدن کاربر در محیط کاربری و …
حالا چون من زیاد حوصله ارسال تیکت پشتیبانی مخصوصا تو این سایتهای خارجی رو ندارم که اول باید جواب 10 تا بات رو بدی و آخرش متوجه میشی که خودشون باهات تماس میگیرن یا یک آدرس ایمیل بهت نمایش میدن میگن بهش پیغام بده . بگذریم ، وقتی که پیگیری کردم مشکلات همه اونا از لایت اسپید و تنظیماتش بود که پیش اومده بود و الکی الکی هم بود ، من نه دشمنی دارم با لایت اسپید نه مشکل شخصی ؛ اتفاقا بچه هایی که تو گیت هاب پشتیبانی ها را میکنند و مشکلات رو بررسی میکنند افراد خوبی هستند و خوش برخورد و سریع جواب میدهند ، ولی تجربه خوبی باهاشون نداشتن تا الان که هنوز هنوز بازهم مشکل دارم و همینجوری مونده و باید وقت کنم بررسی کنم ببینم از کجاشه.
ببخشید طولانی و زیاد شد خواستم تجربه ای که خودم از لایت اسپید داشتم بگم شاید مشابه باشه برای کسی /
دوست عزیز از اینکه دیدگاه خودتون رو با ما در میون گذاشتی از شما سپاسگزارم ، در ارتباط با کش لایت اسپید دلیل های زیادی وجود داره که میتونه باعث بروز مشکل برای شما بشه و این عملا به این معنی نیست که مشکل از سمت کش لایت اسپید باشه برای درک بهتر این موضوع شما میتونید پوسته خودتون و افزونه های که در حال استفاده هستید رو تغییر بدید و برای تست اون از یک ساب دامنه استفاده کنید سپس مشکلی که داشتید رو بررسی کنید ، خوشحال میشم اگر مشکل رو با یک اسکرین شات با ما در میون بزارید تا بتونیم اون مورد رو براتون بررسی کنیم .
عرض ادب ، اگر مشکل شما همچنان پا برجا هست توی تنظیمات لایت اسپید کش در قسمت موبایل تنظیمات مربوط به کشینگ رو بررسی کنید . آیا از amp استفاده میکنید ؟
بابت تاخیر در پاسخگویی عذر میخوام . مشکل را من برطرف کردم .
از amp استفاده نمیکنم و تنظیمات کش بر روی حالت دیفالت هست . مشکل از سمت QUIC بود که برای خودش تنظیماتش را فعال کرده بود به عنوان cdn از آن استفاده می شد در صورتی که باید از کلودفلر استفاده میشد .
از پنل سایت آنها کلا غیرفعال کردم و سپس هم بخش آرگو کلودفلر را فعال کردم و نتیجه شد چیزی که در تصویر می بینید .