زمانی که عکسی رو به صورت لینک داخل متن قرار می دهم در داخل پیش نمایش چیزی نشون داده نمیشه ( و حتی بعد از بعد از انتشار مطلب ) ولی داخل ویرایشگر به خوبی عکس مورد نظر به نمایش درمیاد، لازم به ذکر است که بنده به تازگی وبسایتم را از هاست دیگر به هاست وردپرسی سون هاست انتقال دادم.
سلام عرفان جان
این مشکل کاملا برای من آشناست چون دقیقا همین یک هفته پیش بهش برخورد کردم.
عکسها رو داره در وردپرس شما نشون میده اما همش کش شده است. شما ctrl F5 رو چند بار بزنید و بعد می بینید که تصاویر دیگه وجود ندارند.
این کش ها انقدر زیاد هستند که من عکس رو برای یکی از عزیزان روی همون isp فرستادم و عکسی که وجود نداشت رو میتونست ببینه!
شاهکاریم واقعا!!!
مشکل من اینکه وقتی مطلب جدید هم مینویسم فقط عکسی هایی با لینک ( عکس ها چه جدید خود آپلود کردم چه لینک عکس رو از سایت های دیگه برمیدارم ) قرار می دم داخل ویرایشگر به خوبی به نمایش درمیان ولی وقتی مطلب رو انتشار میدم هیچی نیست
اگه عکس رو به صورت لینک از سایت دیگه استفاده می کنید احتمال زیاد سایت مبدا hotlink رو بسته که تو 7هاست هم این امکان وجود داره و کمک می کنه سایت های دیگه با استفاده از عکس های شما تو سایت خودشون دیگه از پهنای باند شما نتونن استفاده نکنن
بررسی کردم مشکل از افزونه کش هستش (wp rockket)
قالب های خبری بعضیاشون مشکل lazy load دارن با این افزونه.
یا غیرفعال کنید یا قسمت بهینه سازی فایل تو تنظمات افزونه راکت رو تمام تیک ها رو بردارید و کش رو خالی کنید درست میشه
تصاویری که شما در داخل پستاتون گذاشتید از پیکو فایل, بخاطر اینکه لینک تصاویر فاقد ssl هست و سایت شما ssl نصب هست امکان نمایشش نیست
علت اینکه شما در حال ویرایش مطلب در پیشخوان هستید و تصاویر به درستی نمایش داده میشود این است که در محیط پیشخوان ادرس سایت شما بدون ssl باز میشو و اگر به ادرس بار مرورگر توجه کنید آیکون قفل نیز نیست
شما باید تصاویر را از ادرس سایت خودتون به پست ها لینک دهید با انجام این عمل مشکلتون برطرف میشود
ممنون از تمامی کسانی که وقت گذاشتن و سعی داشتند مشکل من رو به طریقی رفع کنند
بله بنده بعد از انتقال به سون هاست ssl رو نیز فعال کردم و اصلا فکر نمیکردم که به این خاطر باشه.
در مورد بخش آخر اگر می تونید ی توضیحی بدین و اگر سطح وب آموزشی هست اون رو برام ارسال کنید. امیدوارم منظورتون این نباشه که باید عکس ها رو داخل خود هاست وب سایت آپلود کنم چون هاست های وردپرسی تا ی حدی گنجایش دارند و فکر نکنم هزینه کردن برای خرید هاست دانلود برای سایت هایی که تازه راه اندازی شده منطقی باشه چون امکان شکستشون هست.
خب چارچوب پست گذاری این هست که تمام اجزا از سایت خودتون اجرا بشه
طبیعتا دریافت تصاویر از سایتی مثله پیکوفایل بر روی سایت شما سبب کاهش سرعت سایت شما میشود
راهکاری برای استثنا قائل شدن برای سایت خاص درssl و لینک دهی نیست مگر اینکه @arta راهی داشته باشه