سلام من وقتی سرعت لود سایتم رو در جی تی متریکس تست میکنم خیلی افتضاح نشون میده وقتی با افزونه موشک یا همون wp rocket سایت رو بهینه میکنم و گزینه کامپایل کردن فایل های جاوا اسکریپت رو میزنم سرعت سایت خیلی عالی در جی تی متریکس نشون داده میشه ولی قسمت هایی از سایت از کار میفته لطفا کسی میتونه راهنماییم کنه
سلام
به جمع ما خوش اومدید
عجیبه ، حالا با افزونه لایت اسپید تست کنید ببینید اون هم همین مشکل رو دارید ؟ یعنی اون هم نمیتونه مینیفای کنه ؟
این سایتی که گذاشتید سایت تست هست ؟
راکت افزونهی خیلی خوبیه ولی بخش مینیفای جاوااسکریپت در افزونههایی مثل راکت، ممکنه همیشه درست کار نکنه! برای همین قابلیت استثناء یا Exclude کردن رو در نظر میگیرن طراحان.
نیاز به سعی و خطا هست، باید برخی از فایلهای اسکریپتی که در فرانتاند سایت لود میشه رو استثناء کنید.
این قابلیت در WP Fastest Cache و W3 Total Cache هم وجود داره البته. لایت اسپید هم داره.
بله سایتی که توی پست اول میبینید جی تی متریکس هست که البته جی تی متریکس برای ایرانی ها پیشنهاد نمیشه و برای تست سایت های داخلی از سرویس واکاو استفاده بشه خیلی بهتر و دقیق تر هست که من لینک هر دو رو براتون میزارم.
https://gtmetrix.com
سلام ممنونم
تست کردم ولی متاسفانه نشد
با اونا هم تست کردم نتونستن مشکل رو حل کنند
با واکاو هم تست کردم سرعت سایت رو پایین میزنه
سلام
تداخل ایجاد میشه ، با هر افزونه دیگه ای هم تست کنید بازهم این مورد هست ، تداخل در هر صورتی پیش میاد .
تنها راه این موردی هست که جناب شیری فرمودند :
موفق باشید
بحث با این افزونه و با اون افزونه نیست خب.
باید فایلی که مینیفای میشه و مشکل درست میکنه رو شناسایی کنید.
مثلاً فرض کنید تو کدنویسی قالب اینجوری بوده که اول لایبرری جیکوئری لود بشه و بعد یه فایل اسکریپت دیگه که به این جیکوئری نیاز داره.
مینیفای که میشه ممکنه اول فایل مینیفای شده لود بشه و قبل از جیکوئری! خب این خراب میکنه کار رو.
به همین ترتیب یه متغیر یه جا تو یه اسکریپت تعریف شده و بعدش تو یه جای دیگه و یه اسکریپت دیگر استفاده شده. خب این دو جاشون عوض بشه، تو کنسول مرورگر چک کنید ارور میده که فلان متغیر تعریف نشده است!
این مشکلات تو بحث افزونههای وردپرس هست و طبیعی هم هست. قرار نیست برنامهنویسان کاملاً هماهنگ باشن. شما باید با حوصله تست و بررسی کنید و مشکل رو یه جوری حل کنید.