مشکل ووکامرس در انتشار محصول

تو ووکامرس محصول میسازم انتشار میزنم منشتر میشه تو بخش محصولات داشبورد مشکلی نیست ولی وقتی نمایش میزنی میری نگا کنی 404 ارور میده انگار چیزی وجود نداره وقتی پیوند یکتاشو تغییر میدی نمایش میده و اگر برگردونی به همون پیوند یکتا قبلیه بازم نمایش نمیده

از چی میتونه باشه؟

موضوع دوم : چطور میتونم درگاه پرداختو تو تسویه حساب نمایش نده که چه درگاهیه ؟

موضوع سوم : توی محصول متغیر که میسازیم چطور میشه بجای لیست کشویی - اینپوت انتخابی باشه تا بتونه چند موردو انتخاب کنه برای خرید ؟

سلام @leoson امید جان باید اول برسی کنی محصول و به درستی منتشر شده لینکش درست ارجاع داده میشه دومین سوالت باید براش بصورت دستی خودت ادیت کنی صفحه مربوطه رو و همینطور بخش تنظیمات پرداخت ووکامرس و تنظیمات ووکامرستو چک کن.و یا با صفحه ساز اختصاصیش کن انواع صفحه ساز ها تغییر صفحه پرداخت اصلاحش هستش استفاده کنی.

https://hamyarwp.com/woo-checkout-field-editor-pro/

برای گزینه سوم هم باید ویژگی بزاری و همینطور افزونه خاصی داره اسمش یادم نمیاد ولی اونم میشه حتی با صفحه ساز میشه تغییر زد اونارو.

سلام

به تنظیمات وردپرس، قسمت پیوندهای یکتا برید و اونجا بدون ایجاد تغییری دکمه ذخیره تغییرات رو بزنید و مجدد بررسی کنید. بررسی کنید که از پلاگینی جهت تغییر پیش فرض Slug محصولات و یا پست ها استفاده نمیکنید.

به قسمت تنظیمات ووکامرس -> پرداخت ها برید و اونجا نام درگاه پرداختتون رو تغییر بدید.

اگر مایل به اشاره به نام درگاه نیستید، از عبارت پرداخت اینترنتی استفاده کنید.

ممنون . ولی میخواستم کلا نمایش نده

البته درگاه pay یه گزینه داشت تیک بزنی که نمایش نده !

ولی خب با راه حل شما میتونم البته بلد بودم مساله اینه که زرین پال آیکن هم نمایش میده یعنی اگر من نام و توضیحشو عوض کنم آیکنشو چیکار کنم

نگا نکردم از داخل کد افزونش فراخونی میکنه یا از سایتش با مرچنت
اگر با کد باشه از داخل کد نویسیش میتونم عوض کنم !

با CSS میتونید مخفیش کنید.