مشکل یوست سئو پرمیوم با ووکامرس

سلام, دوستان یوست سئو پرمیوم که فعال هست صفحه مدیریت محصولات ووکامرس برای من باز نمیشه.

این مشکل رو هاست ایران هست. بنظرتون مشکل از قطعی نت بین الملل هست؟ خطای 500 میده.

اما وقتی افزونه یوست سئو پرمیوم رو غیرفعال میکنم باز میشه.

انواع ورژن های مختلف یوست سئو و یوست سئو پرمیوم رو امتحان کردم و همین مشکل وجود داره.

بنظرتون اگر یوست سئو پرمیوم رو غیرفعال بذارم تا وقتی که سرچ کنسول گوگل بتونه ایندکس کنه مشکلی بوجود نمیاد؟

لطفا تجربیات خودتون رو بهم بگید

درود بر شما،

بعید می‌دونم این مشکل به قطعی اینترنت بین‌الملل مربوط باشه. اگر با فعال بودن Yoast SEO Premium صفحه محصولات ووکامرس خطای 500 می‌ده و با غیرفعال کردنش درست می‌شه، معمولاً یکی از این موارد علتشه: ناسازگاری نسخه‌های ووکامرس و یوست، کمبود حافظه PHP، تداخل با یک افزونه دیگه یا خطای PHP که باید از لاگ‌های هاست بررسی بشه.

در مورد غیرفعال کردن یوست پرمیوم هم از نظر ایندکس شدن سایت مشکلی پیش نمیاد. تا زمانی که نسخه رایگان Yoast یا هر افزونه سئوی دیگه فعال باشه، گوگل صفحات رو ایندکس می‌کنه. امکانات Premium بیشتر برای مدیریت ریدایرکت، پیشنهاد لینک داخلی و قابلیت‌های اضافه است و برای ایندکس شدن ضروری نیست.

پیشنهاد می‌کنم قبل از هر کاری، فایل error_log یا لاگ PHP هاست رو بررسی کنی؛ چون خطای 500 تقریباً همیشه علت مشخصی داخل لاگ داره و حدس زدن بدون دیدن لاگ سخته.