نصفه لود شدن صفحه با افزونه WP Rocket

سلام خدمت اساتید گرامی

افزونه راکت متاسفانه بعضی صفحات وب سایت منو نصفه کش میکنه یا فقط هدر رو نشون میده و بقیه صفحه سیاه میاد. وقتی کش رو هم پاک میکنم دوباره preload میزنم باز صفحات متفاوتی به این مشکل دچار میشوند. حتی از داخل هاست هم محتویات پوشه cache رو پاک کردم ولی باز هم همین مشکل رو داره.

داخل راهنمای خود پلاگین نوشته شاید مشکل از cron هاست باشه که نمیدونم چطوری باید درست بشه.

در ضمن قالب سایتم فلت سامه.

از دوستان کسی تجربه چنین موردی رو داره که منو راهنمایی کنه ؟؟

1 پسندیده

تاپیک به یک موضوع مجزا منتقل شد.

1 پسندیده

سلام ، شما ابزار بهینه سازیش رو غیر فعال کنید ولی کش فعال باشه ، آیا همین مشکل پابرجاست ؟

2 پسندیده

سلام بله متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست . تقریبا تمام گزینه هارو غیر فعال کردم فقط preload رو فعال گذاشتم باز هم همین مشکل رو داره

1 پسندیده

شاید مشکل از خود preload باشه ، اونم تست کردید ؟ کدوم نسخه راکت نصبه ؟ نسخه خودمون رو نصب کنید حتما ، و اینکه وردپرستون آپدیت هست ؟ افزونه های بهینه سازی دیگه مث اپتیمایزر یا چیزای این خانواده نصب نیست ؟

2 پسندیده

احتمال میدم یه سری دستورات از افزونه کش قبلی تو فایل .htaccess باقی مونده باشه. تمامی دستورات این فایل رو حذف کنید و فقط دستور زیر رو بزارید باقی بمونه. بعد برین تو تنظیمات افزونه کش و یکبار رو ذخیره کلیک کنید تا افزونه کانفیگ خودش رو تزریق کنه.

# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
4 پسندیده

سلام و تشکر از جناب ارتا و خانم ندا برای وقتی که اختصاص میدید تا مشکلات دوستان رو حل کنید.

مشکل به نظر از همون preload باشه . قالب و وردپرس و همه موارد اپدیت هستند و نسخه راکت مورد استفاده هم همینی هست که شما قرار دادید و مشکل از پلاگین نیست.
کد های htaccess رو قرار دادم چند ساعتی درست بود ولی باز به محض اینکه تغییری در سایت ایجاد کردم و نیاز به کش مجدد بود، بعضی صفحات به مشکل خوردند.

قابلیت preload غیر فعال هم که باشه بازم پلاگین راکت به صورت خودکار مواردی رو به صورت preload ایجاد میکنه . یعنی مثلا اگر پلاگینی در سایت اپدیت شود بازم هم پیغامی مبنی بر پاک کردن کش و preload از طرف راکت میاد.
داخل این صفحه خود راکت دلایل خیلی مختلفی گفته که ادم نمیدونه از کجا شروع کنه به تست کردن

1 پسندیده

خواهش میکنم ، یه چیزی رو یادم رفت بگم نسخه پی اچ پی رو روی چند گذاشتید ؟ اکستنشن های مورد نیاز راکت همشون فعال هستن ؟

این مکمل رو مثل افزونه عادی نصب کنید ببینید بعد کش رو کلا خالی کنید و تست کنید
wp-rocket-no-preload-cache.zip (1.4 کیلوبایت)

2 پسندیده

سلام مجدد در هاست بعضی از این اکستنشن ها یا وجود نداره یا فعال نیست میشه وآیا تمامش لازمه برای راکت؟

توی بهینه سازی های css, js یه گزینه داره که دقیق یادم نیست با عنوان حذف فضای خالی html فکر کنم.
اونو خاموش کن. اوکی میشه

سلام …
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم…
پوسته فلت سام آخرین ورژن
راکت هم آخرین ورژن
ورژن php هم آخرین ورژن پایدار 7.4
با تنظیمات راکت موفق نشدم… در نهایت فعلا افزونه رو غیر فعال کردم تا LiteSpeed رو جایگزین کنم.
نکته ای که ممکنه بهش ربط داشته باشه تغییر هاست م به نوع LiteSpeed از طرف شرکت سرویس دهنده بود.
و از سرور آمریکا به آلمان منتقل شد.
از وقتی این انتقال صورت گرفت سایت منم مشکل لود توی بعضی صفحات رو داشت.
کش رو خالی میکردم اون صفحه ها درست میشد یه صفحه های دیگه مشکل ساز میشدن!

در نهایت کل تنظیمات راکت رو غیر فعال کردم بازم مشکل حل نشد و با غیر فعال سازی کامل افزونه فعلا مشکلی ندارم…
من با راکت اوکی بودم ولی ممکنه سر این مسئله برم سر وقت افزونه کش LiteSpeed

این تیک ها رو تست نکرده بودم توی هاست جدید هم نسخه ۷.۴ بود ولی ممکنه مشکل از همینا بوده باشه!
تنها کاری که نکردم!
:pleading_face: