سالیان سال است که سرور های مجازی خارج از کشور را ارایه می دهیم. در گذشته به دلیل ضعف در کیفیت و پشتیبانی ضعیف از سمت دیتاسنتر های ایرانی این محصول را از لیست خدمات خود حذف کردیم. در این حین ۲ سالی است که دیتاسنتر های ایرانی سطح خدماتی خود را چه از لحاظ کیفیت و پشتیبانی بهبود بخشیدند و تصمیم داریم که این محصولات را برگردانیم.
آیا طبق نیاز های شما، سرور های مجازی ایران کارآمد خواهد بود؟
لطفا در هر صورت در این نظرسنجی شرکت کنید تا مقیاس نیاز شما کاربران گرامی مشخص شود.
بله، نیاز دارم
خیر، استفاده ای ندارم
0رأی دهندگان
اگر بله، از چه نوع سیستم عاملی استفاده بیشتری خواهید داشت؟
این نظرسنجی جواب هایی که براش قرار گرفته جالب نیستش واقعا . ملاک نیاز داشتن و نیاز نداشتن نباید باشه . شاید افرادی که زدن نیاز ندارن یه روزی نیاز داشته باشن .
باید اینطوری قرار میگرفت که آیا قرار بگیرد یا خیر . اینطوری خیلی بهتر بودش جای این گزینه ها
و شخصا من میگم قرار بدید چون نمیخوام سرویس هام پخش باشن بین سایت های مختلف . همه یک جا باشن برای من خیلی بهتر هستش . ولی اگر میخواید قرار بدید خواهشا قیمت مناسب و ترافیک نامحدود قرار بدید و ssd و هارد معمولی هم قرار بدید
کیاوش جان شما یه سرور می خوای خریداری کنی نهایتش ماهانه ۲۰۰ هزار تومان. اما برای ما بالای ۵۰ میلیون تومن هزینه داره همچنین بستری رو راه اندازی کنیم. باید بدونیم که برامون سود داره و چقدر از کاربران به این سرویس نیاز دارن.
الان مگه چیز دیگه ای هست غیر از بله و خیر؟
البته اینم بگم که فقط ۴٪ از مشتریان سون هاست عضو انجمن هستن. این بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره تا اساس برای تصمیم گیری نهایی. خواستی یه نظر سنجی فقط برای تو درست کنیم که هر دو گزینه “قرار بگیرد” باشه
هزینه ای که شما برای بسته ۱ وردپرس پرداخت می کنید بر اساس حجم نیست. شاید خیلی از میزبان های دیگر قیمت گذاری رو بر اساس حجم تعیین کنن. در سون هاست معیار قیمت گذاری حجم نیست، میزان منابع مصرفی از جمله EP، رم و پردازنده هست.