نظرسنجی برای بخش وبینار آنلاین آموزشی در سون هاست

سلام به همه‌ی همراهان عزیز

:boom: سون هاست در نظر دارد وبینارهای آنلاین آموزشی را، حدودا از دو ماه آینده راه اندازی کند.

:loudspeaker: هدف اصلی این وبینارها، آموزش و سطح آگاهی و کمک به شما در این شرایط است.

از شما عزیزان همراه خواهشمندیم که نظر و پیشنهادتون رو پیرامون وبینار آموزشی از جمله: موضوعات وبینار و… را در همین تاپیک اعلام کنید تا بتوانیم با بررسی و تصمیماتی که در این مورد گرفته می شود، وبینارهای آموزشی را برگزار کنیم.

:wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash::wavy_dash:

• تمایل دارید به چه موضوعاتی در وبینار بپردازیم؟ (موضوعاتتون رو پیشنهاد بدید :wink:)

• آیا وبینار را رایگان برگزار کنیم یا حاضرید برای کیفیت بیشتر و بهتر هزینه مناسب پرداخت کنید؟

• نظرتون در مورد وبینار آموزشی در سون هاست چیه؟

• هر نظر و پیشنهادی هم دارید ممنون می شم در همین بخش اعلام کنید

8 پسندیده

سلام

مباحث مرتبط با وردپرس مثل امنیت و سرعت و سئو تکنیکال که از مفاهیم پایه و مهم به شمار میان.

6 پسندیده

با سلام و تشکر از توجهی که به ما دارین
در رابطه با اینکه چه گونه خودمون بتونیم کد های html و css قسمت های مختلف سایت وردپرسی رو پیدا کنیم و ویرایش کنیم چون هیچ سایتی ندیدم که اموزش کاملی رو بده
فقط رایگان باشه چون بیشتر حال میده و بیشتر ترغیب میشیم تا چیزی یاد بگیریم :sunglasses:

3 پسندیده

سلام وقتتون بخیر و حسابی خسته نباشید.
بنظرم مباحث تخصصی تر بهتره بحث های عمومی توی نت فارسی فراوان ریخته.
بحثهای پایه ای هم فایده نداره.
یه مثال قدیمی هست که میگه بابت کیفیت یه چیزی هرچقدر پول بدی کیفیتش همونقدره.
پس بنظرم بهتره آموزش ها پولی باشه البته نه زیاد قیمت های ۳۹۹۹۹ ایناهم نزارید :joy:
من خودم علاقه شدیدی به لینوکس دارم و دوست دارم مرجعی باشه که مدیریت سرور های مجازی رو درحد معمول طوری که اگه یه روز مدیر سرورمون نبود خودمون بتونیم اگه به مشکل خوردیم حلش کنیم.

این مورد هم جسارتا اضافه کنید کانفیگ اصولی افزونه کش لایت اسپید و بهینه‌سازی اصولیش با هاست لایت اسپیدی

9 پسندیده

سلام وقت بخیر لطفا توضیحی با جزییات بیشتر برای کسانی که اولین بار میخوان هاست یا سرور خرید کنن داشته باشید.

3 پسندیده

عالیه در مورد سئو و سرعت سایت به صورت تخصصی و راهکار بابت خطاهای بوجود امده- خودتون اسپانسرش می شید - رایگان و باکیفیت :slightly_smiling_face: :upside_down_face:

3 پسندیده

در مورد مدیریت سرور مجازی و اختصصاصی

3 پسندیده

سلام به نظر من سمینارهایی رو بذارید که بشه در قبالش در آمد کسب کرد حتی سمینارهایی بذارید که در نهایت کسب درآمد هم توش آموزش داده شده باشه
من خودم در زمینه طراحی آموزش میذارم و خیلی ها هستن که دنبال یادگرفتن و کسب درآمد ازش هست که میتونه موضوع خوبی باشه

3 پسندیده

ارتباط مستقیم توسط کاربر:

ممنونم از شما به خاطر توجهتون به ما
در مورد هزینه ها هم لطفا قیمت ها پایین و کیفیت اموزش هم در سطح بالایی باشه که همه بتونن استفاده کنن
لطفا درباره امنیت و سئو سایت اموزش داشته باشین

2 پسندیده

بسیار عالی

من چند موضوع را تمایل دارم

• افزونه نویسی
  • امنیت سایتهای وردپرس
  • سئو بصورت حرفه ای

تمایل دارم که مباحث مقداری تخصصی و کاربردی باشه

3 پسندیده

به شدت مشتاق یادگیری هستم

cpanel تخصصی
مدیریت سرور مجازی

قیمت هم نطری ندارم

3 پسندیده

سلام
سرعت سایت
امنیت سایت
پیرامون اخطارها ونحوه رفع اگه بتونیم خوودمون انجام بدیم و تیکت نزنیم همش :see_no_evil:
و پولی باشه ولی قیمت گرون نباشه
مرسی

3 پسندیده