نمایش ترجمه رشته های افزونه در وردپرس

سلام. افزونه ای رو ترجمه کردم اما تمام رشته ها با اینکه در فایل po ترجمه شدن، فارسی نمایش داده نمی شن و همچنان انگلیسی هستن. زمانی که فایل mo رو در پوشه wp-content > languages > plugins قرار می دم تمامی رشته ها درست نشون داده می شن اما وقتی در پوشه languages خود پلاگین قرار می دم ناقص هست. textdomain و تعریف آدرسش در فایل php بررسی کردم. آدرس دهی درسته. در واقع اگر این تعریف آدرس پوشه اشتباه بود، نباید هیچ رشته ای ترجمه می شد اما تعجبم اینه که نصفه ترجمه ها رو نشون می ده.

سلام

امکانش هست نام افزونه را ارسال کنید

woocommerce page builder for visual composer

تست کردم مشکلی نبود. فایل ترجمه را در پوشه زبان خود افزونه قرار بدید. البته توجه داشته باشید بعضی از موارد در فایل ترجمه نیستن و باید با استفاده از notepad++ مسیر و همچنین عنوان را وارد کنید و سپس مواردی که ترجمه نیستن پیدا و در فایل ویرایش کنید.

1 پسندیده

جسارتا فایل ترجمه رو در داخل پوشه languages وردپرس هم قرار دادید؟ اونجا تمامی موارد ترجمه شده نمایش داده می شه.
مثلا عناوین مربوط به منوی افزونه در پیشخوان یا برخی المان های دیگه.

1 پسندیده

بله. بعضی از رشته ها در خود افزونه هستند که باید پیدا و ترجمه بشن

1 پسندیده

ممنونم. بررسی می کنم و اگر موردی بود بهتون زحمت می دم.

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
کد زیر روتوی فایل اصلی افزونه قرار بدید.

add_action( 'init', 'wpdocs_load_textdomain' );

function wpdocs_load_textdomain() {
  load_plugin_textdomain( 'wpdocs_textdomain', false, dirname( plugin_basename( __FILE__ ) ) . '/languages' ); 
}

بجای wpdocs_textdomain باید textdomain افزونه رو بزارید و بجای پوشه /languages ، فولدر ترجمه رو بزارید.
موفق باشید

2 پسندیده