سلام
مشکل من هم مثل مشکل این تاپیک در انجمن سون هاست هست:
سرور مجازی با سیستم عامل CentOS-7 هست.
نیم هاست رو یکی از دامنه هام گذاشتم که شد ns1.rankpay.ir و 2
این آی پی و نیم هاست رو توی نیک گذاشتم مثل این تصویر:
البته این بخشی که نوشته به صورت آزمایشی هست رو پر نکردم.
دامنه دیگم رو هم این نیم هاست و آی پی رو گذاشتم اما بعد ذخیره و پیام ذخیره موفق آی پی حذف شده بود و فقط نیم هاست رو برای اون دامنه تو نیک وجود داشت.
این مشکلی نیست؟
برای دامنه اول همین کار رو کردم تو نیک rankpay.ir
ns2.rankpay.ir \ ns1.rankpay.ir با آی پی سرور
برای دامنه دوم و سوم تو نیک فقط نیم سرور رو بنویسم و ثبت کنم بسه؟
نیم سرور هارو توی نیک تنظیم کردم 24 ساعت گذشت
اینجوری باز می شه:
http://178.63.234.104/~akanti
دامنم نیست.
در intodns.com نیم هاست رو نشون میده ولی میگه a رکورد نداری (فکر می کردم خوده whm می سازه) |
whois.nic.ir/DNS?name=akanti.ir هم نوشته امکان برقراری وجود ندارد.
از whm میام a رکورد درست کنم می گه از قبل وجود داره (پاک می کنم دوباره ایجاد می کنم چیزی نمیشه)
از سی پنل هم می گه: شما اجازه ساخت این رکورد هارا ندارید. (در ادامه نوشته) شما اجازه ساخت cname و a رکورد را دارید.
آخرشم درست نشد. ممکنه راهنمایی کنید؟ ممنون
بعد از whm از مسیر Server Configuration روی Basic WebHost Manager® Setup کلیک کنید، برید پایین صفحه در بخش نیم سرور ها، هر دو نیم سرور رو وارد کنید و در نهایت تنظیمات رو ذخیره کنید.
بعدش باید صبر کنید و تغییر دیگه ای ایجاد نکنید. تنظیمات DNS نیاز به زمان داره تا ست بشه.
فقط یه سوال:
شما زمانی که تنظیمات اولیه سرور رو انجام می دادین، غیر از نیم سرور ها، نیم سرور های دیگه ای رو تعریف کرده بودید و بعدا تغییر دادید یا از اول همین نیم سرور ها رو تنظیم کردید؟
سفارش رو ثبت کردم باهام تماس گرفتن بقیه کارا انجام شده بود. گفتن نیم سرور رو چی بزاریم گفتم rankpay.ir رو خریداری کردم همینو بزارین. دیگه من تغییر ندادم نیم سرور رو
Basic WebHost Manager® Setup توی این بخش نیم سرور ns1.rankpay.ir و ns2.rankpay.ir ذخیره شده بود.
من در سی پنل بخش DNS Zone Editor رفتم و ns1 رو نوشتم. روی آی پی که برای نوشتن کلیک می کنم خودکار
دامنه بهش اضافه میشه یعنی میشه ns1.akanti.ir.
توی نیک دامنه ها تایید شدن و فعال شدن.
برای rankpay.ir رفتم ns1.rankpay.ir و ns2.rankpay.ir رو نوشتم و جلوشون آی پی سرور.
برای دامنه akanti.ir هم فقط ns1.rankpay.ir و ns2.rankpay.ir نوشتم و ذخیره کردم
تا دیروز آره تو پل بود وضعیت ثبت شده بود
الان رفتم دیدم می بینم اصلا نیستش تو پنل نیک ایمیل زدن نوشته ثبت این دامنه نیاز به مجوز سایت سازماندهی دارد!!
جدیدا بعد تایید میان میگن تو سازماندهی ثبت کنید؟
وقتی برگشت نیم سرورش رو ns1.rankpay.ir و ns2.rankpay.ir و جلوشون آی پی سرور رو بزارم بعد چند ساعت درسته؟