با سلام و احترام
من میخوام در یک هاست 2وب سایت وردپرسی داشته باشم. سایت اصلی و یک سایت بصورت ساب فولدر. زمانی که کاربر در سایت اول ثبت نام کرد بتونه با اطلاعاتش در سایت دوم هم لاگین کنه و برعکس. یعنی زمانی که در سایت دوم ثبت نام کرد بتونه در سایت اول لاگین کنه.
برای اینکار از افزونه User Sync استفاده کردم اما یک مشکلی وجود داره.
زمانی که کاربر در سایت اول ثبت نام میکنه میتونه در سایت دوم لاگین کنه اما برعکسش ممکن نیست.
لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم اینکارو انجام بدم.
سلام از همسان سازی دیتابیس استفاده کردید ؟
سلام
نه استفاده نکردم!
این افزونه رو باید در هر دوسایت نصب کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ببین من خودم برای ساین کردن سایتم با بک آپی ک دارم ازش استفاده میکردم قبلا ، اما اگر دو سایت بخوای باهم همزمان باشن باید دیتابیس هر دو رو تنظیم کنی توی تایم معینی ساین بشن با همدیگه اما بنظرم اگر علت این نوع استفاده رو بگی شاید راه بهتری باشه برای اینکار
من یک وبسایت آموزشی دارم که در اون فروشگاه هم وجود داره، می خوام در یک وب سایت دیگه که به صورت ساب فولدر داخل همین هاست اصلی وجود داره از قالب ask me برای پرسش و پاسخ کاربران استفاده کنم.
الان می خوام هر کسی که داخل وب سایت دوم که به صورت ساب فولدر هست ثبت نام کرد با اطلاعات کاربری بتونه در سایت اصلی هم لاگین انجام بده.
در حال حاضر کاربر زمانیکه در سایت اصلی ثبت نام میکنه میتونه با اطلاعات کاربریش در وب سایت دوم لاگین انجام بده اما اگر کاربری مستقیماً در وب سایت دوم که در ساب دامین تعریف شده ثبت نام انجام بده و بعد بخواد از وب سایت اصلی و فروشگاه محصول خریداری کنه دوباره باید ثبت نام انجام بده.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
منم دقیقا همین کارو میخوام انجام بدم راهی برای اینکار هست؟>؟