پاک نشدن پلاگین امنیتی shield security بعد از نصب

سلام دوستان
من روی وبسایتم یک پلاگین امنیتی به نام shield security نصب کردم که در زمان نصب یک رمز برای پلاگین تعیین کردم که الان رمز رو فراموش کردم.
این افزونه رو نمیتونم از پیشخوان غیر فعال کنم
از طریق سی پنل هم پوشه افزونه موجود نیست .
حتی در جدول دیتابیس هم دسترسی به پلاگین ها بسته شده و عملا هیچجوره نمیتونم افزونه رو پاک کنم اگر دوستان راه حلی برای این موضوع دارند حاصر به پرداخت هزینه هم هستم

راه حل پیشنهادی:

اول از همه قبل از اینکه هر کاری کنی، یه بک آپ کامل از همه اطلاعاتت بگیر.

۱. غیرفعال‌سازی افزونه از طریق wp-config.php

برو توی سی‌پنل → فایل منیجر → روت سایت (public_html یا هرجایی که وردپرس نصبه).

فایل wp-config.php رو پیدا کن و ویرایشش کن.

این خط رو به انتهای فایل اضافه کن:

define('SHIELD_DISABLE_LOGIN_PROTECTION', true);

یا در بعضی موارد:

define('ICWP_WPSF_SHOW_SHIELD', false);

این کدها به افزونه می‌گن که حالت قفل رو موقتی غیرفعال کنه تا بتونی وارد بشی یا کاری انجام بدی.

۲. تست ورود به وردپرس

بعد از اضافه کردن کد بالا، وارد پیشخوان شو و ببین افزونه همچنان فعاله یا نه. اگر موفق شدی وارد شی و دسترسی پیدا کردی، می‌تونی از بخش افزونه‌ها غیرفعالش کنی یا تنظیماتش رو ریست کنی.

۳. اگر همچنان بسته بود:

ممکنه افزونه مسیر خودش رو خارج از پوشه wp-content/plugins نصب کرده باشه یا اسم پوشه‌ش رو تغییر داده باشه برای امنیت بیشتر. برای پیدا کردنش:

از توی سی‌پنل File Manager کل پوشه wp-content رو بگرد، ممکنه افزونه یه پوشه با اسم عجیب‌غریب ساخته باشه

مثل:
wpsf-xyz123 یا shield-security

هرچی دیدی که مربوط به این افزونه‌ست، اسم پوشه‌ش رو تغییر بده (مثلاً بذار shield-security-temp) تا وردپرس دیگه نتونه پیداش کنه.

۴. پاکسازی از دیتابیس (اگر لازم شد)

اگر بعد از غیرفعال‌سازی، هنوز تو دیتابیس قفل داری، می‌تونیم از phpMyAdmin یه سری جدول‌هایی که افزونه ساخته رو پیدا کنیم و دستی پاک کنیم.

اگر باز هم مشکلتون حل نشد، تو بخش توسعه سون هاست تیکت باز کنید با دریافت هزینه براتون انجام میشه.

موفق باشید