عرض سلام و ادب و احترام خدمت اعضای محترم انجمن سون هاست
برای یکی از دوستان نیاز به یک دیتابیس داریم که سوالشون رو این جا مطرح میکنم
ما یک دیتابیس لازم داریم که قابل پیاده سازی بر روی وبسایت باشه و به طور کامل سازگاری داشته باشه
این دیتابیس رو ما به صورت اکسل آماده میکنیم و در اختیار قرار میدیم تا تبدیل بشه به یک SQL یا چیز دیگهاین دیتابیس شامل حدودا 3000 محصول از یک برند مشخص و 5000 محصول از برندهای دیگه هست که در حوزه ی شیر سلونوئیدی فعالیت دارند
یه سری ویژگی ها مثل فشار و جریان و نوع سیال و مکانیزم عملکرد برای هر شیر ذکر شده در این دیتابیس موجود هست
کاری که قرار هست انجام بشه اینه که کاربر هر Product ID از محصولات شرکت های دیگه رو وارد میکنه (مجموعهی 5000 تایی)، اون محصول مشخصاتش خونده بشه و با توجه به مشخصات، نزدیکترین محصولات از محصولات برند مشخص (اون 3000 تا) بهش محصولاتی پیشنهاد بشه که اون ویژگی ها (مثل فشار کاری و جریان و …) رو ارضا میکنه.
البته کار یه فاز دومی هم خواهد داشت:
به این صورت که کاربر ویژگی های مورد نیازش مثل فشار و جریان و … رو وارد میکنه و محصولاتی که اون ویژگی رو دارند (از همون برند مشخص که حدود 3000 محصول داره) رو بهش معرفی بکنه
اما در مرحلهی اول فاز اول اولویت داره و بسته به کیفیت کار، فاز دوم هم اجرا میشهچیزی که من لازم دارم زمان ساخته شدن این دیتابیس هست و البته هزینهی پیشنهادی برای ساختش
@Hosein
@3adegh
@mohammad
…