چقدر طول میکشد تا سایتم ایندکس بشه ؟

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه
یه سوال داشتم در مورد ایندکس شدن صفحات سایتم
من حدود چندین ماهه دارم توی سایت مبنا محتوا فعالیت میکنم که در زمینه تولید محتوا هستش بعد در این زمینه که هر چقدر جدیدا تولید محتوا میکنم توی گوگل نشون داده نمیشه نمیدونم دلیلش چی هستش
جدا از اون سایت هم یک سایت دیگه جدید زدم اسمش login-forex.ir هستش که کلمه کلیدی صفحه اصلیش رو ورود به فارکس قرار دادم ولی اینم جالبه که چندین روزه داره از زمانش که اوردمش بالا میگذره ولی اصلا ایندکس نشده نمیدونم شاید از این باشه که کلمه کلیدی صفحه اصلیش رو ورود به فارکس گذاشتم - اخه بخاطر این این کلمه رو اوردم صفحه اصلی که بهتر بتونم رتبه بگیرم توی سایت های بازار مالی حالا نمیدونم مشکلش دیگه چیه؟
کسی تخصص داره در این زمینه که بهم کمک کنه و بدونم چطور چک کنم که صفحات ایندکس شدم رو چک کنم ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه

سلام دوست عزیز خسته نباشید. برای سوال اول تون باید بگم که سرعت ایندکس های گوگل مدتیه ک بهم خورده و این اولین نفری نیستید ک میشنوم

برای چک کردن هم میتونید از این فرمول استفاده کنید
site: نام دامنه به همراه پسوند ( بدون www , و چیز دیگری )

بعد جستجو رو که بزنید صفحات ایندکس شده رو مشاهده میکنید

راه دوم اینه تو گوگل کنسول آدرس صفحه رو جستجو کنید و اونوقت نمایش میده ایندکس شده یا نه توضیح بیشتر اگ بخواید میدم

روی لینک سازی خارجیتون کار کنید-با خرید انواع ریپورتاژ-ولی نوشتن متن ریپورتاژ خیلی مهم هست و اینکه از کدوم سایت ها میگیرید