چینی شدن زبان فایل زیلا

سلام خدمت همه ی اعضای انجمن سون هاست خدا قوت میگم به همگیتون…یه نکته ی در نرم افزار فایل زیلای من پیش اومده اینکه زبان داخلش کلا چینی یا ژاپنی شده و من حتی پاک کردم نسخه های قبل و حتی اخرین نسخه رو نصب کردم باز زبان همون چینی هستش به نظرتون چکار کنم درست شه؟ و اینکه چرا این مشکل رخ داده میدونید؟؟

نکته اخر ایا چیزی داریم از فایل زیلا راحت تر باشه و سریع باشه برای اینکار زبانش فارسی هم که بشه عالیه…باتشکر از شما

سلام

از اونجایی که توضیح این موضوع سخت هست، براتون یه ویدیو درست کردم که بهتر متوجه بشید.
https://up.7ho.st/uploads/1815618159.Filezilla%20change%20language.webm

7 پسندیده

خدا خیرتون بده ان شالله اقای سید زاده…ویدئو کامل بود و مساله حل شد…سوالی که در ادامه همین مبحث هست ایا نرم افزاری مثل فایل زیلا داریم که کار باهاش راحت تر باشه و زبانش فارسی بشه؟؟و اینکه بشه بر روی گوشی هم نصب بشه برای اپلود فایل که عالی میشه با تشکر از شما و تمامی دوستان

2 پسندیده

درود

در ادامه آموزش آقای @arta لازم دونستم آموزشی تهیه کنم لطفا به دو نکته زیر توجه کنید و بعد آموزش ویدیویی رو ببینید

1- نرم افزار فایل زیلا از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه (اگر نرم افزار شما زبان فارسی نداره اونو آپدیت کنید و یا جدیدترین نسخه اونو دانلود و نصب کنید)

2- مهم نیست نرم افزار فایل زیلا شما زبانش چی باشه و لازم به توضیح زیادی هم نیست که چجوری زبانش رو تغییر بدید فقط نرم افزارتون رو باز کنید و طبق آموزش پیش برید

آموزش ویدیویی:

موفق باشید

4 پسندیده