سلام دوستان
من می خواستم روش کارت به کارت رو وب سایت پیاده کنم ولی مشکل این جاست بعد کارت به کارت جایی برای ثبت پرداختی نداره. کسی قبلا این روش رو سایتش راه اندازی کرده یا پیشنهادی داره برای این کار
سلام
این روش پرداخت روش متداولی نیست اما برای این کار، افزونه ای وجود داره که با جستجوی عبارت “افزونه کارت به کارت ووکامرس” میتونید بهش دست یابید.
این افزونه هارو هم میتونید بررسی کنید:
ممنون بابت افزونه ها ولی مشکل من درگاه نیست خود ووکامرس پرداخت مستقیم بانکی داره ولی مشکلش این هست که به فرض من رفتم کارت به کارت کردم ولی جایی برای ثبت این کارت به کارت ندارم که بگم تو این مثلا عکسش یا این جزییاتش
تو این قسمتش موندم خواستم افزونه تیکت فعال کنم که اونم دردسر خودش رو داره
احتمالا در پیکربندی ووکامرس مشکل دارید.
به این مسیر برید:
ووکامرس -> تنظیمات -> پیشرفته -> راه اندازی برگه
و فیلدهای ورودی رو چک کنید.
نه پیکربندی درست هستش راهش رو پیدا کردم یه افزونه باید پیدا کنم برای پیغام خصوصی به ادمین که تو پروفایل کاربری نمایش داده بشه
نیازی به این کار نیست.
اگر پیکربندی درست باشه و روش پرداخت کارت به کارت رو در آدرس ووکامرس -> تنظیمات -> پرداخت ها -> شیوه های پرداخت
فعال کرده باشید که کاربر این روش رو در صفحه Checkout
ببینه، بعد از انتخاب روش کارت به کارت، میتونه اطلاعات مورد نیازه واریزیش رو وارد کنه.
درسته این کار رو کردم ولی مشکل من برای بعد از این قسمتی هستش که فرمودین مشتری کارت به کارت کرد نیاد به من زنگ بزنه کارت به کارت کردم برای فلان محصول بره تو پروفایلش عکس رسید یا اطلاعاتش رو برای من بفرسته
افزونرو بررسی کردم، تمامیه اطلاعات پرداختی کارت به کارت رو از کاربر میگیره و یه فیلد توضیحات داره که کاربر میتونه تمامیه اطلاعاتی که شما تو تیکت میگید رو اونجا وارد کنه.
اگر اطلاعات خاصی مد نظرتونه میتونید این بخش رو در ترجمه شخصی سازی کنید و یا Placeholder مد نظرتون رو در این فیلد وارد کنید تا مطابق Placeholder این فیلد رو وارد کنه.
در عین حال صلاح ملک خویش خسروان دانند.
موفق باشید.
ممنون بابت راهنمایی حتما افزونه رو دوباره بررسی می کنم