کاهش بازدید سایت و راهکارهایی برای حل مشکل

سلام و خسته نباشید به همه دوستان
از 19 تیر یک دفعه بازدید های سایت نصف شده ، تمام چیز های که بلد بودم رو تست کردم ، مشکلی نداشتند .
می خواستم بدون برای دیگر دوستان هم چنین اتفاقی افتاده و بازدید هاشون کاهش پیدا کرده؟

1 پسندیده

سلام
متاسفانه بروزرسانی های گوگل هربار به ی دسته سایت ها ضربه های بزرگی میزنه ! چند وقت پیش ستاره های خیلی سایت هارو حذف کرد! دوباره ی آپدیت دادا خلی سایت های فارسی روی تگ فقط ورودی داشتن رو لینک اصلی نداشتن ، حالا هم چندتا سایت مثل شما از دوستانم دیدم افت ورودی داشتن حالا دقیقا بخاطر چی هست بررسی کنید ببینید چ چیزی رو براتون محدود کرده ،
متاسفانه بلایی هست ک داره رومون پیاده میشه

3 پسندیده

سلام فقط بازدید ها یا ورودی های گوگل هم کاهش یافته ؟

سلام بیشتر ورودی های من از گوگل هست و کاهش ورودی از گوگل باعث کاهش بازدید سایت شده .

سلام دوست عزیز، بنده هم مشکل شمارو داشتم ولی این مورد برمی‌گرده به قیمت دلار، کرونا و شرایط اقتصادی.
پیشنهاد می‌کنم زیاد زوم روش نکنی و تایم مقاله گذاری برای سایتتون رو حداقل هفته ای ۳ تا درنظر بگیرید.
اینطوری شما دارید توی دوران افول برای زمان نرمال شدن شرایط خودتون رو قوی می‌کنید.
پیشنهاد بنده فقط نگاه جزئی بهش داشته باشید درحد این چه صفحاتی بازدید خوردن و چقدر بازدید لحظه‌ای دارید.
اگه با گوگل تگ منیجر هم آشنا هستید سعی کنید یه سری تریگل (یه سری تگ هستش که میتونید توی آنالیتیکس باهاش گل بسازید) درست کنید ببینید چه بخشی رو بیشتر کلیک میکنن، کدوم صفحه رو تا اخر میخونن و چقدر توی سایتتون هستند. این اطلاعات رو بدونید کافیت می‌کنه.
من هم بازدید سایتم خیلی افت پیدا کرده ولی سعی کردم توی موضوعات پر مخاطب دیگه سایت رو بالا بیارم.
موفق باشید

1 پسندیده

ممنون از نظری که دادید