باسلام و احترام
دوستان یک مشکلی دارم
با سایت وردپرسی فیلم تو هاست دانلود اپلود میکنم بعد لینک مستقیم تو سایت پست نوشته میزارم اما میبینم که بعضی از سایتها با راست کلیک کردن لینک مستقیم رو برمیدارن امکانش هست لینک رو تو سورس کد یا مخفی کرد؟
باسلام و احترام
دوستان یک مشکلی دارم
با سایت وردپرسی فیلم تو هاست دانلود اپلود میکنم بعد لینک مستقیم تو سایت پست نوشته میزارم اما میبینم که بعضی از سایتها با راست کلیک کردن لینک مستقیم رو برمیدارن امکانش هست لینک رو تو سورس کد یا مخفی کرد؟
سلام دوست عزیز
اول از همه بهترین روش اینه که به روش هایی که در ادامه خدمتتون عرض می کنم از راست کلیک کردنشون جلوگیری کنید تا هم نتونن لینک رو بردارن و همم لینک در سایت موجود و قابل نمایش باشه
دومم اگه می خواید لینک هم مخفی باشه می تونید از روش های رایج مخفی کردن لینک در محتوا استفاده کنید و یا لینک مستقیم رو با استفاده از دستورهای htaccess و PHP غیر مستقیم کنید
اول از همه برای جلوگیری از راست کلیک کردن دوتا مدل میگم تا به راحتی از این کار جلوگیری کنید(درواقع دوتا کد خدمتتون میگم)
کد شماره 1: اين کدها به نحوي عمل مي کنه که وقتي براي اولين بار کليک راست انجام بده، اخطاري نمايش مي ده و اگر بار ديگه راست کليک کنه ، پنجره اي باز مي شه که بستن اون غير ممکنه و از ادامه ي کارش هم جلوگيري مي کنه می تونید پيغام هايي را که ميخوايد نمايش داده بشه رو در کد زير تغيير بدید
(خودم به شخصه از این کد در مواقعی که روی اون متن موردنظر خیلی حساسم استفاده می کنم)
کد:
<SCRIPT language=JavaScript>
document.onmousedown=click
var times=0
var times2=10
function click() {
if ((event.button==2) || (event.button==3)) {
if (times>=1) { bye() }
alert("داری دزدی می کنی ...؟؟؟ این کارو نکن عزیز دل برادر ضرز می کنی ...از من گفتن..");
times++ } }
function bye() {
alert("من که گفتم کلیک نکن... حالا ریست کن سیستمت رو تاحالت گرفته شه !");
bye() }
</SCRIPT>
(فقط ی موردی: به دلیل اینکه این کدها این جا راست چین شده هستند ترکیب اجزای کدها مقداری بهم ریخته و باید توی نرم افزار ورد اونها رو چپ چین کنید تا به درستی چیده بشن و آماده استفاده باشن)
کد شماره2: با قرار دادن اين کد در قالب يا تنظيمات وبلاگ خودتون شخص به هيچ وجه نميتونه مطالب و متنهاي شما را انتخاب کند و در نتيجه نميتونه مطالب وبلاگ شما را کپي کنه( با هیچ ترفندی نمی تونه متن ها رو کپی کنه!)
کد:
<script language="JavaScript1.2">
function disableselect(e){
return false
}function reEnable(){
return true
}document.onselectstart=new Function ("return false")
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}</script>
(روش ها و کدهای ساده ای هم وجود داره که فقط می تونه از ارست کلیک کردن افراد مبتدی جلوگیری کنه که فکر نکنم افراد مد نظر شما مبتدی باشندو این روش ها و کدهای رایج جوابگو باشه)
برای غیرمستقیم کردن لینک هام اگر نیاز به کمک و کدش داشتید در پاسخ به این تکست بفرمایید تا در ادامه این تاپیک در خدمتتون باشم.
خیلی ممنون از آموزشتون
با سلام برای لینک و کد کردن و همچنین عدم دسترسی مستقیم به محتوای بارگزاری شده از هاست دانلود در ووکامرس باید چه کاری انجام داد؟
سلام . معرفی دو افزونه hide my wp ghost و PDA
برای شما دوتا افزونه پیشنهاد میکنم که خیلی بهتون کمک میکنه.
اولی hide my wp ghost هست که راست کلیک، مشاهده سورس، مشاهده inspect، دراگ و دراپ تصویر رو غیر فعال میکنه. حالا امکانات دیگری ام اره و به اون اشاره نمیکنم.
مورد دوم دسترسی به لینک دانلود، دانلود شدن ویدیو روی سایت یا هرگونه فایل رو به صورت 100 % غیر فعال میکنه. امکان دانلود صفر درصد. اشاره کنم که مانند ابراروان نیست که دانلود رو سخت کنه، کاملا جلوی دانلود رو میگیره و امکانات خیلی متنوعی مانند لینک دانلود با تاریخ انقضا و غیره داره که اسم افزونه ، pda یا prevent direct access هست که چند تا افزودنی قدرتمند هم داره که باید استفاده بشن. و باید نسخه پرمیوم استفاده کنید.
قیمت افزونه اولی توی مارکت معروف 250 ایناس و دومی متاسفانه خیلی گرونه و خود افزونه با افزودنی هاش به یک میلیون میرسه و بنده از مارکت های مشابه ارزونتر دریافت کردم که محدودیت لایسنس هم نداره.