یه پروژه جدید کوتاه کننده لینک راه اندازی کردیم. این پروژه جدی هست و با دامنه zaya.io به عنوان دامنه اصلی و دامنه های فرعی زیر قابل استفاده هست:
zaya.link
zood.link
tipy.link
urls.st
kut.st
همچنین کاربران می تونن دامنه یا ساب دامنه خودشون رو به سیستم اضافه کنن و لینک ها رو با برند خودشون کوتاه کنن. فرضا برای ما که دامنه 7ho.st هست، یه ساب دامنه link.7ho.st ایجاد کردیم و لینک های کوتاه شده به این شکل میشن: http://link.7ho.st/vdz24
امکانات سیستم کوتاه کننده لینک زایا:
ساخت لینک با UTM
انتخاب دامنه های ارایه شده توسط سیستم یا دامنه/ساب دامنه دلخواه شما
امکان ساخت Alias یا همون slug دلخواه برای لینک (مثلا: http://link.7ho.st/forums)
امکان موضوع بندی لینک های ساخته شده برای نظم بهتر و شناسایی سریع تر
قرار دادن رمز عبور بر روی لینک های کوتاه شده
امکان تعیین زمان و ساعت انقضا برای لینک
امکان ریدایرکت بازدیدکننده به لینکی متفاوت بعد از مثلا ۱۰۰ کلیک
امکان تعیین حریم خصوصی نمایش آمار لینک به صورت خصوصی یا عمومی (جداگانه برای هر لینک)
امکان غیر فعال و یا فعالسازی مجدد یک لینک کوتاه شده
هدفگیری جغرافیایی بر اساس کشور
هدفگیری پلتفرم های خاص (مثلا اگر کاربر از اندروید وارد میشه به لینک مخصوص خودش منتقل شه)
امکان ساخت Rotation (می تونید چندین لینک رو تعریف کنید و ترافیک رو بر این لینک ها تقسیم کنید. مناسب برای پیاده سازی A/B Testing)
تو برنامه هست. تو تاپیک اول همه امکاناتی که قراره در آینده اضافه بشه رو نوشتیم. آپدیت بعدی حدود ۲ الی ۳ هفته دیگه میفرستیم بالا، سعی می کنیم همه اینا رو یه جا بزنیم. البته خوب تعدادش زیاد بشه تستش سخت تر میشه.
این امکانات کمی از ایده اصلی این سیستم دور هست. ولی در آپدیت جدید برنامه داریم که تمامی امکانات ممکن رو در API قرار بدیم تا هر چیزی امکان پذیر باشه. توسعه دهندگان خیلی راحت می تونن هر برنامه ای که دارن رو پیاده سازی کنن.
فعلا با اولویت اینا قراره پیاده سازی بشه:
تکمیل API
پلاگین وردپرس
کامپوننت دیسکورس
ربات تلگرام
ابزار بوکمارکلت
اول روش های استفاده رو راحت تر کردن اون رو فراهم کنیم و بعد به امکانات جانبی می پردازیم.
سلام خیلی عالیه من دنبال همچین سرویسی بودم برای سایتم.
میرم تو کارش ببینم چطوریه.
دامنه لینک کوتاه رو باید روی خود همون هاستی که سایت اصلی دخلش هست پارک کنم؟
تو حالت اتصال دامنه، یکی از دو حالت زیر رو انتخاب کنید:
الف - برای اتصال دامنه می تونید دامنه رو به نیم سرور یکی از هاست هایی که دارید ست کنید و بعد دامنه رو از طریق Alias اضافه کنید. سپس از طریق Zone Editor، خود دامنه رو ویرایش کنید و مقدار آی پی رو به آی پی سرور ما تغییر بدین.
ب - همچنین می تونید دامنه رو به کلودفلر یا آروان کلود متصل کنید سپس از تب DNS آی پی رو به آی پی سرور ما متصل کنید.
۲- اتصال ساب دامنه
اتصال ساب دامنه که ساده هست. فرضا اگه دامنه شما example.com هست، فقط کافیه از بخش Zone Editor یه رکورد A ایجاد کنید، مثلا go.example.com و این رکورد رو به IP سرویس کوتاه کننده لینک تو این صفحه متصل کنید. به همین سادگی.
به دلیل اینکه وب سایت رو تازه راه اندازی کردیم هنوز وقت نکردیم بخش های دانشنامه رو تکمیل کنیم. بعد از تکمیل افزونه وردپرس حتما بخش دانشنامه رو تکمیل می کنیم.
درسته ولی خوب بعضی ها هم هستن که دامنه کوتاه خودشون رو دارن، مثلا akbari-pizza.com بشه akbari.pizza یا حتما دیدین تلگرام و و تویتر هر دو دامنه های کوتاه اختصاصی خودشون رو دارن با نام های t.me و t.co
اگر دامنه نابی نداشته باشید ساب دامنه بهتر هست. البته باز هم به استفاده کاربری بستگی داره.
من از دامنه tc.ir میخوام استفاده کنم برای سایت talachart.ir به نظرم اگر بخواهم با ساب دامنه با این لینک استفاده کنم بازم نمیشه گفت لینک کوتاه هست خیلی بلند تر میشه