بنده یه سرور ابری از سون هاست تهیه کردم اونقدر کیفیت این سرور افتضاح بود که تمامی لینک های من از گوگل پرید و فروشم صفر شده حدود یک ماه هست
الان که تو یه هاستینگ جدید هستم دوباره سرچ کنسول برگشته به روال سابق
خیلی جالبه یه اطلاعات ناقص زدن تو اطلاعات خرید و هیچ صحبتی از اینکه کیفیت هاست آشغاله نمیکنن
اوائل خوب بود، از تقریبا دو سه سال پیش انگار تیمشون عوض شد ! سون هاست افتضاح شد …! نمیدونم چی شد یهو ازین رو به اون رو شدن ! هم پشتیبانی هم کیفیت ! آخرش انقدر اذیتم کردن سرویسهامو برداشتم فرار کردم … اونم با دعوا ! …
از اینکه تجربه ناخوشایندی با سرویس ما داشتید، عمیقاً متأسفیم. هدف اصلی ما همیشه ارائه بهترین کیفیت و رضایت مشتریان بوده و هست. مسئلهای که شما اشاره کردید، به طور جدی بررسی خواهد شد تا بتوانیم بهبودهای لازم را در خدماتمان اعمال کنیم. خوشحال میشویم اگر اطلاعات بیشتری در مورد مشکل شما در اختیارمان قرار دهید تا تیم پشتیبانی ما بتواند به صورت دقیقتری به آن رسیدگی کند. امیدواریم که در آینده بتوانیم اعتماد شما را بازگردانیم و تجربه بهتری برایتان فراهم کنیم.
از بروز مشکل در استفاده از سرور ابری بسیار متأسفیم. لطفاً توجه داشته باشید که عملکرد سئو و ارتباط سایت با گوگل به عوامل مختلفی بستگی دارد. همواره در روز سرور های متعددی با کانفیگ های اختصاصی سون هاست به کاربران ارائه می شود که خوشبختانه تاکنون چنین مشکلی که شما گزارش کرده اید به ما اعلام نشده.