ممنون ،
میشه منم اینجا تیک دار بشم ؟
تو اینستا که تیک دار نشدیم
ممنون ،
میشه منم اینجا تیک دار بشم ؟
تو اینستا که تیک دار نشدیم
تیک برای کسانیه که در انجمن وظیفه ای دارند، کسانی که تیک دارن نمی تونن تو قرعه کشی شرکت کنن. برنده هم بشن تعلق نمیگیره و شخص دیگه ای مجددا انتخاب میشه کاربرانی که تیک دارن در واقع کاربرانی هستن که مسئولیت های مشخص در بخش های مختلف دارن.
ئه پ من همون بدون تیک کارمو انجام میدم
امسال میخوام روی سایتم کار کنم. و شاید دفترم رو ببندم و فقط روی سایتم کار کنم…
امیدوارم در کنار هم به چیزهایی که میخوایم برسیم
سلام و عرض ادب
آقا یکی هست بگه چجوری می شه پیام خصوصی فرستاد. من که جایی پیدا نکردم.
وقت بخیر
خودم یه پیغام براتون ارسال کردم.
از اونجایی که ایمیل اکانت انجمن با ایمیل ناحیه کاربری شما یکی بود، ۵۰۰ هزار تومان افزایش اعتبار برای شما انجام شد.
مبارکتون باشه
سپاس از گروه سون هاست. کسانیکه فقط دنبال سرویس ارزان هستند ارزش پشتیبانی را درک نکردهاند. امیدوارم که همیشه موفق باشید و سرویستان پر رونق باشد. از هدیه با ارزشتان سپاسگزارم.
سلام و خداقوت، خیلی خوشحال و سورپرایز شدیم
فقط این “کد پشتیبانی جدید” رو ایجاد کردم ولی مثل دیگر دوستان، بنده هم پیدا نکردم که کجا و چجور باید بصورت پیام خصوصی بفرستمش.
و صحبتی با دوستان:
اگر بگویم بنده هم یاد ندارم قرعه کشیای برنده شده باشم، بیراه نگفتم، ولی تا بحال از هیچکدام از آنها شاکی نبودم، مگر پولی بابت قرعهکشی داده بودم؛
و حال اینجا جای تعجب دارد از دوستانی که به نحوه قرعهکشی اعتراض دارند و شاعبه ایجادمیکنند؛
باتشکر و سپاس
سلام خیلی ممنون از قرعه کشی با حالتون من ارسال پیام خصوصی را پیدا نمی کنم
سلام
کد پشتیبانی مسیرش با دقت در تاپیک اول نوشته شده.
کاربرانی که مشکل پیدا کردن پیغام مستقیم داشتن به خاطر اینکه کاربر جدید هستن و سیستم ضد اسپم فعال است امکان پیغام ارسال کردن ندارن. این رو باید غیر فعال می کردیم. مستقیم براتون ارسال کردم.
مبارکتون باشه
وقت بخیر
به صورت مستقیم براتون ارسال شد.
مبارکتون باشه
تخفیف دیگه ای ندارین ؟
وقت بخیر
در این لحظه خیر.
رزرو میشه براشون تا ۱ سال.
دیه تخفیف نمدد ؟
مشه یتوک دیه تخفیف کوچولوک بدد ؟
سلام ، در حال حاضر تخفیف ها بصورت هفتگی و همیشگی ارائه میشه که همونطور که اعلام کردیم میتونید از طریق کانال تلگرام هر هفته از محصولات متنوع استفاده کنید .
سلام
من جزو برندگان اکانت الکسا بودم ولی متاسفانه تو این چندوقته نیومده بودم سایت و خبر نداشتم که برنده شدم و همین الان متوجه شدم…
الان امکان دریافت اکانت هست؟؟
وقت بخیر جناب جباری عزیز داخل پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید براتون ارسال میکنم.