در طول روز خیلی میبینیم این سوال رو که از چ سایتی تست بگیرم ؟ حالا توی پی وی خودم یا توی انجمن ها و… بارها و بارها با این سوال در طول روز مواجه میشم ، یا اینکه سایت رایگان ک تست سئو واقعی بگیره کجاس ؟ من توی کدوم سایت تست بگیرم ؟ یا اصن چندتا سایت هست ؟
بدون شک کاربران عزیز با تمام این سایت ها آشنایی ندارن و حتی خود من شاید خیلی سایت ها باشه هنوز اسمش هم ب گوشم نخورده ، بخاطر همین این تاپیک جامع رو ایجاد میکنم که این سایت هارو معرفی کنیم
دوستان فقط سوال ، بحث و… توی این تاپیک انجام ندید و فقط منایعی رو ک میشناسید با توضیح مختصر در رابطه به اون ارسال کنید تا همه ما بتونیم آشنایی کامل با اونها داشته باشیم
اولین وب سایت رو هم خودم معرفی میکنم
ابزار چک سئو سون هاست ک یکی از بهترین هاست و واقعا دقیق با بهترین و بروزترین الگوریتم سایت رو اسکن میکنه (بین خودمون باشه بک لینک هم میشه وقتی ازش استفاده کنید)
دوتا سایت با ابزار چک سئو معرفی میکنم
ابتدا وب سایت افزونه یوئست ک مخصوص چک سئو محتوا هست و همه با افزونه اش آشنا هستن و حالا ابزار آنلاینش رو باهاش آشنا بشید ، محتوا رو وارد میکنید و کلمه کلیدی مدنظرتون رو میگید دقیقا مثل افزونه ، امتیاز بهتون میده ک این کلمه کلیدی چ رتبه ای داره
https://yoast.com/research/real-time-content-analysis/
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …
حالا یکی از وب سایت های فوق العاده ک معمولا حرفه ای ها ازش استفاده میکنن رو میریم سراغش ، این وب سایت میتونه موقعیت شمارو توی موتورهای جستجو هم بررسی کنه و گوگل رو بر اساس منطقه براتون کاربردی میکنه ، فقط یه دردی داره اونم اینکه گوگل ایران نداره
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …
این یکی سایت هم ابزار سئو هست و تقریبا ابزار سئوهاش رو توی سئو سون هاست داریم خودمون اما این چیز های بیشتری داره مثلا شناسایی قالب و افزونه ها و خیلی چیزا ، خلاصه بگم ی مجموعه خوبه