سلام ما داخل سایتمون بخش دسته بندی فر.شگاه رو که بزنید تو حالت گوشی و سیار بدرستی نشون میده ولی تو حالت ریسپانسیو و یا کامپیوتر برید بیرون زدگی عکسا مشخصه ممنون میشم راهنمایییم کنید چطوری اینکارو انجام بدم که همه عکسا داخل کادر باشن همه ابعاد هارو تست کردم نشد ازون نیست 300 در300 خوبشه ولی باز بیرون میزنم سمت راستش
https://accountplanet.ir/shop/
لینک بخشش که تو حالت کامپیوتر محصولات رو بد نشون میده.
تصویرم نگاه کنید لطفا هرکسی میتونه انجام بده ممنون میشم پیام بده یا پیوی بگه.
با سلام
این یک حالت نمایش برای محصولاتتون هستش
که حتی در پیشنمایش قالبی که خریداری کردین هم این حالت وجود داره
که به نظر من مشکل نداره و اتفاقا زیبا هم شده
البته اگر دوست ندارین این حالت رو فکر کنم بهتره که از طراح قالبتون بخواین که راهنماییتون کنه در این زمینه
سلام این عکسا مربعی برش میخورن پس یا باید عکس اصلیت رو تو سایز مربع تو سایتت اپلود کنی که اینجا که 150 در 150 میشه مشکل برنخوره یا اینارو یه سایز سفارشی بزنی اگه که با المنتور کار میکنی.
آؤه منتهی من طراحم سایت با پشتیبان قالب صحبت کردم ولی خبری نشده ازش چندین روز ولی تو حالت گوشی درسته اما تو سیستم نه اونطوری بنظر من قشنگ مدل داره ولی صاحب کار راضی نیست واینکه برای من صفحه پیش نمایش قالب نمیاره برای شما لود میشه رفتید برسی کردید؟
چچون من برای من قبلا میاورد ولی امروز صبح هرکار کردم صفحه پیش نمایش قالبشو هم نیاورد
مربعیش دوست من @Ershad ربطی نداره با فتوشاپ و خود وردپرس مقیاس تقییر دادم ولی تو حالت سیستم کلا یکم بیرون زدگی داره و مدل نمی پذیره صاحبش میگه با طراح هماهنگ شو اون بزار داخل کادر
سلام اره خودم میدونم ولی صاحب کار میگه این قالب یارو این مشکل داره منم فایل کدش نمیدونم کجاست ک برم css یا js ادیت کنم و ابعاد درست کنم و پشتیبان قالبم یکم ضعیف ولی موندم توش که یکی بیاد کمک کنه اینو درست کنیم.
اگر از child-theme استفاده میکنید، این کدهارو به فایل style.css چایلد-تم اضافه کنید، در غیر این صورت به فایل style.css قالبتون اضافه کنید، اما در نظر داشته باشید که در این روش، با بروزرسانی قالب، این کد از بین خواهد رفت.