انجمن سون هاست

حل مشکل یک خطای مهم در وب سایت شما رخ داده است

:confused:من هنوز منتظرم
یه مشکل دیگه پیدا کردم بعضی وقتا این ارور میاد

الان باید دیباگ مود رو فعال کنی داخل فایل wp-config این بخش رو پیدا کنید

define( 'WP_DEBUG', false);

و تغییر بدید به

define( 'WP_DEBUG', true ); 

اونوقت ارور رو میبینید چیه

سلام
روز بخیر
انجام دادن

**Fatal error** : Uncaught Error: Call to undefined function is_checkout()
in  **/home1/blucasai/public_html/wp-content/plugins/persian-woocommerce-shipping/includes/class-pws.php**  on line  **264**

Call stack:

1. `PWS_Core::enqueue_select2_scripts()`
wp-includes/class-wp-hook.php:287
2. `WP_Hook::apply_filters()`
wp-includes/class-wp-hook.php:311
3. `WP_Hook::do_action()`
wp-includes/plugin.php:478
4. `do_action()`
wp-includes/script-loader.php:2294
5. `wp_enqueue_scripts()`
wp-includes/class-wp-hook.php:287
6. `WP_Hook::apply_filters()`
wp-includes/class-wp-hook.php:311
7. `WP_Hook::do_action()`
wp-includes/plugin.php:478
8. `do_action()`
wp-includes/general-template.php:2884
9. `wp_head()`
wp-content/themes/twentyseventeen/header.php:22
10. `require_once()`
wp-includes/template.php:723
11. `load_template()`
wp-includes/template.php:672
12. `locate_template()`
wp-includes/general-template.php:41
13. `get_header()`
wp-content/themes/twentyseventeen/index.php:18
14. `include()`
wp-includes/template-loader.php:106
15. `require_once()`
wp-blog-header.php:19
16. `require()`
index.php:17

Query Monitor

این همه خطا از چیه؟

من هنوز قالبم وصل نکردم 4 تا افزونه نصب کردم همش

سراپا برمیگرده به persian-woocommerce-shipping این افزونه ، غیرفعالش کن ببین رفع میشه یا ارور دیگه ای میاد باز

2 Likes

غیر فعالش کردم درست شد
دست شما درد نکنه
خداوکیلی کارتون درسته :pray: :pray: :clap: :clap:

دیگه کلا این افزونه رو نصب نکنم؟

سلام فایل wp-config رو باید از کجا پیدا کنم؟

سلام @Amirhossein_ghorbani عزیز
خوش آمدی به انجمن سون هاست. :slight_smile:


فایل wp-config.php در پوشه public_html شما و یا فولدر دامنه وب سایت شماست.
از طریق File Manager بررسی کنید.

1 Likes

سلام وقت بخیر
من همین اوایل کار وردپرس هستم در phpmyadmin یک دیتا ساختم بعد وارد وردپرس که میخوام بشم “یک خطای مهم در وب سایت شما رخ داده است.” این پیام رو میده باید چیکار کنم؟؟

"

یک تصویر از خطاتون ارسال کنید.

نشد پورت 80 استفاده کنم برای apache از پورت 8080 براش استفاده کردم

سلام خدمت شما
فیلد رمز عبور را خالی قرار دهید
میزبان پایگاه داده در شبیه ساز های لینوکس و سرور های لینوکس همیشه localhost میباشد

1 Likes

سلام
یک بار فیلد رمز عبور رو خالی گذاشتم اما بازم پیام "یک خطای مهم در وب سایت شما رخ داده است."رو داد
localhost رو هم قرار دادم اما باز همون مشکل قبلی به وجود امد به خاطر همین localhost:8080 قرار دارم چون وقتی میخوام وارد phpmyadmin بشم “localhos:8080/phpmyadmin” استفاده میکنم و همینطور هم وارد وردپرس میشم با localhost ساده وارد نمیشه.

همون کاری که گفتید رو دوباره انجام دادم اما این دفعه درست شد ممنون

اصلا ارتباطی به لینک دهی فضای لوکال شما ندارد
شما باید در سرور های لینوکس برای میزبان پایگاه داده عبارت localhost را درج کنید
این مقدار ثابت هست

1 Likes


ببخشید اگ میشه برای این مشکل منو راهنمایی کنید

1 Likes

منم با این مشکل روبه رو هستم!هر کاری کردم نشد درست بشه!

سلام من در ورد پرس با (یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است )روبه‌رو می‌شم

سلام وقت بخیر
در گام اول چک کنید که کش نشده باشید.این ارور نیز به دلیل اختلالات بین افزونه ای نمایش داده می شود.
می توانید فایل های error log را بررسی کنید تا متوجه شوید کدام افزونه مشکل ایجاد کرده است.

سلام منم مشکل شمارو دارم اما با اینکه همه موارد رو درست انجام دادم باز همون خطارو میده