کند بودن پاسخ سرور

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما دوستان عزیز
من برای وب سایتم قصد دارم از لایت اسپید کش استفاده کنم و با توجه به اینکه وب سرور وب سایت من لایت اسپید هست افزونه لایت اسپید کش بهینه تر هست.
اما مسئله ای که پیش میاد اینه که وقتی لایت اسپید کش رو نصب و فعال میکنم با مشکل

کش برگه شناسایی شد اما زمان پاسخ سرور کماکان کند است.

روبرو میشم و هر کاری میکنم این مشکل رفع نمیشه…
وضعیت پاسخ سرور من در حالت مناسبی هست و منابع کافی و اختصاصی برای وب سایت دارم و زیر هیچ فشاری هم نیست.
اما وقتی که افزونه راکت رو نصب میکنم این مشکل رفع میشه اما مشکلی که با راکت دارم اینه که وب سایت باز نمیشه و صرفا یک فایل دانلود میشه به download !
یعنی هر بار بخواید سایت رو باز کنید سایت لود نمیشه و یک فایلی دانلود میشه.
اومدم همه تنظیمات راکت رو غیرفعال کردم اما کماکان این مشکل وجود داشت با وجود اینکه هیچ چیزی از راکت باقی نمونده بود که غیرفعال بشه !
و تنها راه رفع مشکل غیرفعال سازی افزونه راکت بود و وقتی غیرفعال کردم درست شد.
این مشکل رو با لایت اسپید کش ندارم اما طولانی بودن پاسخ سرور واقعا در حد غیرطبیعی برای من به وجود اومده در حالی که این مسئله هنگام فعال بودن افزونه راکت میانگین زمان پاسخ زیر 100 میلی ثانیه بوده و این مشکل وجود نداشت.
سرور بنده در آلمان و دیتاسنتر هتزنر مستقر هست و منابع اختصاصی هم دارم.

رو تنظیمات پیشفرض راکت اینطوریه یا اینکه شما تنظیماتش رو تغییر دادید؟
تنظیمات زبان وردپرس رو بزار رو انگلیسی، ببینم این صفحه انگلیسیش چی میشه. یه اسکرین شات از اون هم برامون بفرست.

هیچ تنظیمی هم برای راکت فعال نباشه همون مشکل هست.
دونه به دونه تنظیمات راکت رو غیرفعال کردم و پاک کردم اما مشکل بود.
نسخه انگلیسی خطاء :

اگر به سرور دسترسی دارید، وب سرور رو یه ریست بدین.
احتمالا وب سرور جاب هایی بیشتر از توان سرور رو هندل می کنه.
یا شاید پروسه های de-attached شده در جاب گیر کرده.

وب سرور چیه و کجا میزبانی میشه؟ اگر تو سون هاسته می تونم براتون بررسی کنم.

طبیعتا اگر مشکل وب سرور باشه وقتی راکت هم نصبه باید این مشکل باشه.
وب سرور من open litespeed هست.
ریستارت هم کردم اما تغیری حاصل نشد.
کانفیگ وب سرور هم به درستی انجام شده.

یه گزارش با PageSpeed Insight بگیر بررسی کن. نتیجه رو هم به ما خبر بده.

خدمت شما

1 پسندیده

منظورم جزییات کلی گزارش بود.

لطفا در صورتی که مایل نیستید لینک وبسایت رو به اشتراک بزارید، لینک گزارش یا وبسایت رو به صورت پیام خصوصی برام ارسال کنید.

وقت بخیر

طبق بررسی لینک ارسالی در پیام خصوصی، وبسایت شما از کلودفلر استفاده می کنه. از تنظیمات کشینگ بررسی کنید که موارد به صورت صحیح تنظیم شده. دقت داشته باشید کلودفلر به عنوان یک سرویس دهنده بهینه سازی مابین وبسایت و سرور شما می تواند تداخل ایجاد کند.

مورد اول

از تنظیمات بهینه سازی گزینه های مربوطه را فعال کنید. تمامی گزینه ها در 99% موارد می تونه مفید باشه. البته تنظیمات صحیح به فاکتور هایی مثل برنامه نویسی و Structure پوسته بستگی دارد که طبیعتا خودتون بهتر می دونید. گزینه های HTTP2 و HTTP3 را حتما فعال کنید.

مورد دوم

از تنظیمات Caching تنظیمات بررسی شود.

این موارد رو بررسی کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

موفق باشید

در این بخش تنظیم خاصی وجود نداره.

بعد از اعمال تنظیمات، روی Purge Everything کلیک کنید تا کش خالی بشه و اطلاعات جدید توسط وبسرور به کلاینت پاس بشه.

1 پسندیده

با تشکر از شما
مشکل راکت با این راهکارها حل شد.

متاسفانه مجددا مشکل باز نشدن وب سایت با فعال بودن راکت پیش اومده و صرفا یک فایل دانلود میشه.
کماکان هم مثل قبل مشکل طولانی بودن پاسخ سرور در هنگام نسب بودن لایت اسپید کش وجود داره که دلیلش واقعا برای من عجیبه و نمیدونم چرا این مشکل پیش میاد.

با این تفاصیر من فکر می کنم مشکل از سمت سرورتون باشه.

میزان منابع مصرفی رو بررسی کردید؟ مقادیری از جمله SWAP، RAM و CPU. در مواقعی ممکنه حتی دیسک هم I/O بالا باشه و سرور نتونه عملکرد خوبی داشته باشه. این رو بر استناد حرف خودتون که تنظیمات وب سرور به درستی انجام شده میگم.

برای تست می تونید محتوا رو به یه سرور دیگه یا هاست اشتراکی منتقل کنید و در حالت sandbox اون رو تست کنید. حدس من یا تنظیمات نادرست در وب سرور یا کمبود منابع هست.

شخصا فکر نمیکنم به خاطر کمبود منابع باشه.
تمامی منابع سرورم در اختیار خودم هست.
این وضعیت مصرف لحظه ای وب سرور هست

و این هم وضعیت سرور در حین بنچ تست هست که به شدت کافی هست.

اگر هم مشکل کانفیگ وب سرور میبود طبیعتا نباید با راکت هم درست میبود.
ولی با راکت درسته و مشکل طولانی بودن پاسخ سرور نیست اما با لایت اسپید کش این مشکل هست.

یک نکته ای رو هم بیان کنم.
من در کنار وب سرور لایت اسپید اومدم از Redis هم استفاده میکنم.
استفاده از Redis رو پس از بررسی فراوان شروع کردم و متوجه شدم مناسب ترین سرویس برای سرور من هست.
و موردی که لازم هست بیان کنم اینه که درسته خود افزونه لایت اسپید کش برای Object cache میشه گزینه ردیس رو فعال کرد اما من اون رو غیرفعال و به جاش از نسخه پرو افزونه Redis Object cache استفاده میکنم که بهترین حالت ممکن هست.
تنظیمات Redis من در فایل Wp-config.php به این صورت هست.

define('WP_REDIS_CONFIG', [
    'token'           => 'XXXXX',
    'client'          => 'phpredis',
    'host'            => '127.0.0.1',
    'port'            => 6379,
    'password'        => 'XXXX',
    'database'        => 0,
    'maxttl'          => 3600 * 24 * 7,
    'timeout'         => 1.5,
    'read_timeout'    => 1.5,
    'retry_interval'  => 300,
    'retries'         => 5,
    'backoff'         => 'smart',
    'persistent'      => true,
    'prefetch'        => true,
//    'compression'     => 'lz4',
    'serializer'      => 'igbinary',
    'split_alloptions'=> true,
    'async_flush'     => false,
    'strict'          => true,
    'debug'           => false,
    'save_commands'   => false,
]);

define('WP_REDIS_DISABLED', false);

سرعت لود پایینه و گزارش وردپرس بی راه نمیگه. بعضی وقتها الکی گیر میده و پیغام الکی میده اما تو این مورد هر بار وبسایت رو رفرش می کنم همه چی بدون کش لود میشه و داده ها رو هر بار لود می کنه. این فقط تو حالتی اتفاق میفته که کش کلا غیر فعال باشه. یعنی دستور داده شده مرورگر هر بار دیتا رو فورس لود کنه.

گزارش های بررسی شده نشون میده که هر بار Revalidate می کنه به این شکل:

حتی تو Network کنسول گوگل کروم هم این رو میگه. طبق بررسی نشون میده که کلا کنترل کش خاموش.

تو فایل .htaccess بررسی کنید شاید یه سری کد دستوری stray جا مونده باشه. فایل .htaccess رو با فایل native وردپرس جایگزین کنید.

سپس این 4 کار رو انجام بدین:

1- از تنظیمات پیوند های یکتا یکبار روی ذخیره کلیک کنید تا کد های صحیح جایگزین بشه.
2- در تنظیمات افزونه کش، یکبار روی ذخیره کلیک کنید تا rule های صحیح اعمال بشه.
3- خالی کردن کش کلادفلر با کلیک بر روی Purge Everything
4- خالی کردن کش افزونه کش در وردپرس

نتیجه رو اطلاع بدین.